Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Muškarac ispričao: 'Moja djevojka misli da sam preneuredan da zajedno živimo'

shutterstock
26.03.2023.
u 18:20

Čini mi se to kao korak unatrag, budući da smo oboje u srednjim 30-ima i nadao sam se da ćemo razgovarati o djetetu i možda kupnji vlastitog stana, rekao je.

Draga Coleen, sa svojom sam djevojkom već šest godina i živimo zajedno u unajmljenom stanu, no prošli smo se tjedan opet posvađali zbog stvari koja je uzrok svih naših svađa; nereda, napisao je anonimni mladić u pismu terapeutkinji i Mirror kolumnistici Collen.

"Također, ona mrzi i što ja radim od kuće i što ne mogu napraviti sendvič, a da ne uneredim kuhinju, što ostavljam svoje stvari po podu i slično. Kaže da ne želi doći kući navečer i da ju dočeka prljavo suđe i opći kaos, no mene to ne opterećuje kao nju".

U svakom slučaju, kaže, posvađali su se i na kraju mu je rekla da bi trebali živjeti odvojeno jer bi to vjerojatno bilo najbolje za njihovu vezu.

"Čini mi se to kao korak unatrag, budući da smo oboje u srednjim 30-ima i nadao sam se da ćemo razgovarati o djetetu i možda kupnji vlastitog stana", dodao je.

- Pa, ako joj je tako teško živjeti s tobom sada kada ste samo vas dvoje, možda razmišlja kako bi se nosila s tim da dođu i djeca? A možda ozbiljno sumnja da će život provesti s nekim tko očito nije na njezinoj valnoj duljini kada je u pitanju dijeljenje doma - kaže Collen.

"Dobro je da razmišljate i planirate budućnost jer vam ništa ne smeta u vezi s njom, no ona nije u istoj situaciji jer se osjeća kao da neprestano čisti za vama, i što ćete učiniti u vezi s tim? Predlažem da se dobro potrudite da budete uredniji", savjetovala je.

- Zašto ne zamolite svoju djevojku da vam da malo vremena da joj dokažete da možete biti bolji? Riječ je o poštovanju, a vaša nebriga pokazuje nedostatak poštovanja prema domu koji dijelite i prema njoj - poručila je.

"Da radite u uredu, isto ga ne biste pretvorili u svinjac pa nemojte to raditi ni kod kuće. Svi imamo dane ili trenutke kad nam se ne da ali ako ste cijelo vrijeme neuredni i lijeni, onda će to, naravno, biti problem među vama", kaže Collen.

"Ako je stvarno volite i želite da stvari funkcioniraju, mislim da pospremanje za sobom nije nešto što ne možete napraviti", zaključila je.

Bez neugodnih mirisa: S ove tri jednostavne metode vaš će dom mirisati nevjerojatno!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:09 27.03.2023.

Najbolje ti nju ostavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije