Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

'Moja ljubavnica i ja napokon smo zajedno, ali njezin bivši suprug ne želi je ostaviti na miru'

Upoznali su se na poslu, a prije tri godine započeli su svoju aferu
16. travnja 2021. u 20:00 1 komentara 2221 prikaza
Foto: shutterstock

- Moja ljubavnica i ja napokon smo odlučili biti zajedno, ali njezin bivši suprug ne želi je ostaviti na miru, iako je prošlo osam mjeseci od njihovog prekida. Osjećamo se kao da nas uhodi jer je neprestano zove na mobitel i nenajavljeno se pojavljuje u našoj kući - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Upoznali su se na poslu, a prije tri godine započeli su svoju aferu. On je bio slobodan u to vrijeme, a ona mu je rekla da je već duže vrijeme nezadovoljna u svom braku. Njezin suprug imao je brojne afere, ali je i bio veoma kontrolirajući prema njoj.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

- Prošlog ljeta je odlučila da joj je dosta. Ostavila ga je i preselila ravno k meni. Sve je bilo sjajno, kompatibilni smo u svakom pogledu i seks je nevjerojatan. No, njezin bivši ne želi je pustiti. Ona sada misli da bi joj bilo lakše da mu se vrati pa ne znam kako da je uvjerim da treba biti sa mnom - nastavio je.

- Ponašanje njezinog bivšeg supruga sugerira da treba poslušati vaš savjet. Ovo što opisujete je uznemiravanje. Trebate razgovarati s njom i objasniti joj da ste zabrinuti da se dinamika u vašoj vezi promijenila. Pitajte je osjeća li da nešto nedostaje u vezi. Uvjerite je da je učinila pravu stvar i da ćete je podržati da krene naprijed svojim životom - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Znate li za što je sve dobra kora od naranče?

Ajoj... Djevojka otkrila kako je partnera uhvatila u prevari: 'Nazvala sam restoran u kojem je bio i pitala...' želi intimu 'Moja supruga i ja nismo imali seks 30 godina pa sam sada našao mlađu ljubavnicu' I to na nekoliko načina Ako loše spavate, smanjite unos ove namirnice - narušava kvalitetu sna!
Što je istina, a što mit?
Treba li nam baš 8 sati sna, 8 čaša vode ili 10.000 koraka dnevno? Evo što kažu stručnjaci
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti