Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi joj pomoći

'Moja ljubavnica i ja napokon smo zajedno, ali njezin bivši suprug ne želi je ostaviti na miru'

shutterstock
16.04.2021.
u 20:00

Upoznali su se na poslu, a prije tri godine započeli su svoju aferu

- Moja ljubavnica i ja napokon smo odlučili biti zajedno, ali njezin bivši suprug ne želi je ostaviti na miru, iako je prošlo osam mjeseci od njihovog prekida. Osjećamo se kao da nas uhodi jer je neprestano zove na mobitel i nenajavljeno se pojavljuje u našoj kući - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Upoznali su se na poslu, a prije tri godine započeli su svoju aferu. On je bio slobodan u to vrijeme, a ona mu je rekla da je već duže vrijeme nezadovoljna u svom braku. Njezin suprug imao je brojne afere, ali je i bio veoma kontrolirajući prema njoj.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Prošlog ljeta je odlučila da joj je dosta. Ostavila ga je i preselila ravno k meni. Sve je bilo sjajno, kompatibilni smo u svakom pogledu i seks je nevjerojatan. No, njezin bivši ne želi je pustiti. Ona sada misli da bi joj bilo lakše da mu se vrati pa ne znam kako da je uvjerim da treba biti sa mnom - nastavio je.

- Ponašanje njezinog bivšeg supruga sugerira da treba poslušati vaš savjet. Ovo što opisujete je uznemiravanje. Trebate razgovarati s njom i objasniti joj da ste zabrinuti da se dinamika u vašoj vezi promijenila. Pitajte je osjeća li da nešto nedostaje u vezi. Uvjerite je da je učinila pravu stvar i da ćete je podržati da krene naprijed svojim životom - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Znate li za što je sve dobra kora od naranče?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:06 17.04.2021.

koja bezobraznica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije