Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI JU IZGUBITI

'Moja djevojka stalno flerta s drugim muškarcima i zbog toga sam jako ljubomoran'

Shutterstock
25.07.2022.
u 22:14

Bivša žena ga je varala i to joj nikako nije mogao oprostiti, pa se brak raspao, a ne želi da se to dogodi i sada jer se zaljubio

- Imam 40 godina i nedavno sam se razveo. Prije nekoliko mjeseci upoznao sam stvarno sjajnu ženu, s kojom se odlično slažem. Zabavna je, vrlo se lako dogovorimo oko bilo čega, a naša veza je i vrlo pozitivna promjena u odnosu na moj brak koji je bio vrlo naporan, posebno pred kraj. No, malo previše flerta s drugim muškarcima i to u meni budi strah i ljubomoru - napisao je jedan muškarac za Mirror.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Tvrdi da to ponekad nije samo bezazleno flertanje koje ne vodi ni do čega, nego zaista izgleda kao da želi nešto s drugim muškarcima, a on se jako bori da ga ljubomora ne nadvlada. Njegova bivša žena ga je stalno varala i kada je to saznao nikako joj nije mogao oprostiti i tada im se brak raspao, a ne želi da se to dogodi i sada jer misli da se pomalo i zaljubljuje u nju.

- Nekada to radi i kada sam ja kraj nje i onda se čini kao da je zaboravila sam s njom i osjećam se zaista ružno. Zna da me žena varala i da me to jako povrijedilo, pa ne želim da ispadne da sam sada zbog toga nesiguran - nastavio je. 

- Povjerenje je jako važno za uspjeh svake veze, a ako se s tim borite, onda ova veza možda i nije dugoročna. Možda trebate biti s drugačijim tipom osobe koja ne izaziva te osjećaje u vama. Ali pokušajte razgovarati s njom o tome kako se osjećate, ona možda nije svjesna svog ponašanja ili kako se osjećate zbog toga. Možda ona to čak i ne vidi kao flert, a to bi moglo potaknuti veći razgovor o tome kako ona vidi vezu i budućnost. I zapamtite, samo zato što vas je bivša žena varala, ne znači da će se to dogoditi sa svakom ženom s kojom izlazite - odgovorila mu je Coleen Nolan.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
23:01 25.07.2022.

Iz iskustava preporučam daj joj crveni karton zauvijek !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije