Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li koga?

Arogantni i umišljeni: Ovi horoskopski znakovi misle da su superiorni i podcjenjuju sve oko sebe

shutterstock
22.07.2022.
u 07:00

Uvijek se razmeću svojim bogatstvom i prema drugima se odnose loše

Mnogi vjeruju da su poniznost, ljubaznost i empatija isključivo pozitivne karakteristike, no neki se horoskopski znakovi s time ne slažu. Kako piše Pinkvilla, oni misle da je u redu žudjeti za materijalnim bogatstvom, a mnogi od njih misle i da su superiorni i s prezirom gledaju na druge. 

Jarac

Iako ga se ne smatra površnim, Jarac vjeruje da je superioran u odnosu na prijatelje i poznanike. Često novčano bogatstvo i društveni status cijeni znatno više od blage osobnosti ili ljubaznosti. Jarac ima tendenciju i da odbije ljude na ružan i podrugljiv način.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Riba

Ovaj znak ima veći emocionalni kvocijent od drugih, no emotivno postupa samo kad su u pitanju njegovi voljeni. Kada je riječ o strancima, Ribe često ne mare previše. Bilo da veličaju vlastiti život ili ponižavaju druge ljude, Ribe se često koriste pogrdnim nazivima i grubim riječima.

Vodenjak

Vodenjak vjeruje da novac može kupiti sreću. Uvijek se razmeće svojim bogatstvom i koristi ga kao sredstvo koje mu omogućava da se prema drugima odnosi loše. Ovaj je znak sklon poštovati druge jer imaju puno novca, velike kuće i otmjene automobile ili obrazovanje s elitnog svjetskog sveučilišta, što ga u nekoj mjeri čini površnim.

Čekaju nas paklene vrućine, danas izdano niz upozorenja: 'Oprez, mogući su zdravstveni rizici'

Komentara 2

ST
Stipan
12:03 22.07.2022.

Jadan je onaj tko vjeruje u ovo.

JO
jocoudriga
05:17 23.07.2022.

Koju metodu ste koristili za utvrđivanje ovih znanstvenih činjenica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije