Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi intimu

'Moja djevojka ne želi spavati sa mnom prije braka - je li joj to samo besmisleni izgovor?'

shutterstock
19.04.2022.
u 21:20

Znao je za njezino pravilo kada je ulazio u vezu s njom, ali boji se da im ono uništava intimu

– Moja djevojka je od početka jasno dala do znanja da će se, zbog vjere, suzdržavati od seksa do braka. Pitao sam se je li to izgovor i način da kontrolira našu vezu, ali i jesmo li se stvarno povezali – piše jedan muškarac za stručnjake Metroa.

Upoznali su se u Americi, ali se brzo preselio natrag u Veliku Britaniju. Ne želi djevojku ovdje dok si ne sredi život i ona to razumije jer mora priuštiti njezino useljenje i oboje moraju biti sigurni.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Otvorena je za dolazak kao turist na nekoliko mjeseci kako bi testirala zajednički život u Velikoj Britaniji, ali treba li ovo pravilo ‘bez seksa do braka’ biti problem. Je li to samo način da me kontrolira? – pitao je.

– Seks može pokazati dublje emocionalne probleme, ali postoji mnogo načina da nekoga upoznate intimno. Bojite se da ona manipulira vama na nekoj razini i nije iskreno predana, ali budući da je od početka bilo jasno da ne vjeruje u seks prije braka, imate izbor biti s njom pod ovim uvjetom ili prekinuti vezu. Ako uživate provoditi vrijeme s njom, vjerujete joj i osjećate se istinski voljenim od nje, onda čekanje na seks ne bi trebao biti problem – odgovorili su mu stručnjaci.

S ovim trikom zaspat ćete za pet minuta! 😴

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije