Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaši se

'Moj dečko je užasno grub u krevetu, a kada ga zamolim da prestane, potpuno me ignorira'

Shutterstock
11.06.2020.
u 19:29

Imaju dobar odnos, ali njegove seksualne fantazije i uživanje u tome da je grub već ju pomalo i plaše.

Anonimna 36-godišnjakinja u vezi je s 43-godišnjakom koji je užasno grub u krevetu, pa je pomoć potražila kod savjetnice Deidre.

"Stvarno je jako drag, puno radi, vodi me na odmore i sve se čini dobro ovako izvana. Zajedno smo tri godine, a cijelo vrijeme naš seks je zaista grub."

"Ne sviđa mi se to, ne uživam u takvom seksu, ali on ignorira moje molbe da prestane. Pljune mi u lice, čupa me za kosu, davi me."

Zadnji put kada su bili intimni gurnuo ju je uza zid i rekao da on uživa u njezinoj boli. Gleda dosta pornografije, pa je zanima je li u tome problem.

Ovaj par vjenčao se među prosvjednicima: Snimke su obišle svijet!

Deidre odgovara: "Erotski filmovi mogu biti uzrok takvog, grubog seksa, ali njegovo ponašanje je opasno pogotovo ako ignorira tvoje molbe da prestane. Molim te, prekini ovu vezu što prije."

Ključne riječi

Komentara 4

DD
don~drejper
19:48 11.06.2020.

Većina voli grubo i prljavo, naravno u granicama 😜

DU
Deleted user
20:13 11.06.2020.

grubo?...dali te je prisilio na "piss in mouth"?

DD
don~drejper
21:05 11.06.2020.

Definitivno ove tri stvari koje je navela, mnoge žene pali, pogotovo u njenim godinama, žene koje znaju śta žele i kako to da dobiju😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije