Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Moj bivši muž oženio je moju prijateljicu. A onda mi je i javio da će dobiti dijete...

Trudna Kelly, naime, njena je prijateljica i prije 18 godina bila je gošća na njenom vjenčanju. Kao poklon snimila joj je i video čestitku u kojoj je poručila kako želi imati sve što i ona ima.
27. prosinca 2018. u 18:49 3 komentara 10806 prikaza
Tuga, usamljenost
Foto: Getty Images

"Zazvonio mi je telefon u tri sata popodne. Bio je to moj bivši suprug koji je s naša dva sina i novom suprugom otišao na 10-dnevni odmor. Pomislila sam kako se nešto loše dogodilo..."

Jelena i Dražen Blagdani s bivšim: 'Ljudi koji su u braku bi mogli učiti od vas'

Tim je riječima Laura započela svoju ispovijest za Huffington Postjedna žena, majka dvoje djece i bivša supruga. 

Pogledajte i galeriju Kako izgledaju ove žene sa i bez šminke

Tuga, usamljenost
1 / 14
Nekim je ženama šminkanje tek samo hobi, a drugima očajnički pokušaj da skriju nedostatke svog lica i naglase one dijelove koje smatraju lijepima. 

Bivši suprug želio joj je reći da je njegova nova supruga trudna te da je bolje da čuje od njega nego od nekog drugog. Ta ju je vijest nemalo iznenadila i rastužila jer će njen suprug imati novu obitelj i ona neće više biti jedina majka njegove djece. 

Trudna Kelly, naime, njena je prijateljica i prije 18 godina bila je gošća na njenom vjenčanju. Kao poklon snimila joj je i video čestitku u kojoj je poručila kako želi imati sve što i ona ima. Danas je supruga njenog bivšeg muža i bit će majka njegova djeteta. 

Strast u vezi Zar toliko!? Evo koliko traje seks parova kad postanu roditelji

Rastresena, razočarana i tužna, ova majka dvoje djece željela je da vijest koju je čula nije istinita. No kada je nazvala svog 10- godišnjeg sina na čmobitel da čuje kako je i je li na odmoru sve ok, doznala je da ih je ostav ostavio same, njega i 8 - godišnjeg brata, a on je trudnu suprugu odveo u bolnicu zbog zdravstvenih problema koji su nastupili i straha od pobačaja. Bivša supruga nazvala je oca svoje djece, ali tada i "ulovila" samu sebe u brizi za ženu i njihovo nerođeno dijete. Podsjetila je bivšeg supruga da je je i njoj bilo tako na početku prve trudnoće kada je imala upalu mjehura te će s bebom zasigurno biti ok. 

Muškarac odbio ženu Kakav gospodin! Ona mu se upucavala pred svojim partnerom, njegova reakcija ostavila ju je bez teksta

Iako je vijest o trudnoći muževe nove partnerice i njezine prijateljice, zatekla, ubrzo joj se razveselila i priznala kako joj je opraštanje koje je pronašla u sebi stvorilo mir i snagu da napravi korak dalje i ne misli više o tome tko je ona u životu bivšeg supruga. 

Pogledajte i video Dječak dobio najljepši božićni poklon

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Golum
  Golum:

  Nazvala je sina na čmobitel?..hebes mi sve ako je ovaj novinar normalan

 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  Godina 2018. još nije završila - ali uvjeren sam - ovo je definitivno "redakcijsko dostignuće broj jedan u 2018. godini"

 • JennyButterfield:

  Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učinite to...........>>>>>> www.Trade46.Com