Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York Fashion Week

Modna jesen podcrtana je muškim stilom

marc jacobs
pixsell
18.02.2010.
u 10:10

Nosiva, elegantna i funkcionalna odjeća oduševila je modne znalce u američkoj modnoj prijestolnici, a zanimljivi detalji, krzno, muška odijela sa seksi dodacima i gala haljine obilježili su tjedan mode.

Elegantne haljine Victorije Beckham, školska odjeća u liniji DKNY Donne Karan, profinjene haljine koje ostavljaju bez daha Caroline Herrera te pravi spektakl koji je Marc Jacobs priredio publici, skidajući smeđi papir s velike kutije i otkrivajući svih svojih 56 modela, samo su mali dio tjedna mode koji se još danas održava u New Yorku! 

Modni kritičari puni su hvale za Jacobsovu najnoviju kolekciju koja je iznimno ženstvena, a prevladavale su zlatne i srebrne tkanine. 

Kreativna Gwen Stefani 

– Njegova odjeća je prekrasna, stvarna i savršeno napravljena –izjavila je Joe Zee, glavna urednica amričkog magazina Elle. 

Među zvijezdama na modnom tjednu našla se i Victoria Beckham, koja se oduševila haljinama za crveni tepih i vrtoglavo visokim potpeticama na modelima koji su izgledali kao njena kopija. 

Gwen Stefani još jednom je pokazala kako njena kreativnost ne poznaje granice, a njena nova kolekcija inspirirana je zločestom holvudskom starletom u kombinaciji s nespojivim stilovima. 

Bez grama masti 

Veliku pozornost dizajneri su i ovog puta posvetili detaljima; visoke platforme, luksuzno krzno i remenje koje naglašava struk krasilo je kolekcije. Mladi dizajner Alexander Wang opravdao je očekivanja modnih kritičara i oduševio kolekcijom u kojoj je spajao muška odijela i seksi čipku. Popularnom inspiracijom među američkim dizajnerima, muškim odijelom, poslužila se i slavna Diane Von Furstenberg. 

Senzualne i pripijene haljine modne kuće Herve Legere ne dopuštaju niti gram masnoće na tijelu, a to je potvrdio i njihov dizajner Max Lubov, rekavši kako žena treba biti u formi ako nosi Herve Legere.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nergal
17:08 20.02.2010.

Žalosno je što dizajneri i dalje promoviraju nošenje krzna. Vrijeme je da prekinemo s iskorištavanjem i mučenjem životinja zbog mode. To je pitanje moralne evolucije čovječanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije