Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča organizatorice vjenčanja

Mladoženja doznao da ga zaručnica vara pa gostima na svadbi podijelio fotografije kao dokaz

Pixabay
27.05.2023.
u 19:09

Prije nego što počnem, evo stižu vam omotnice, možete ih svi otvoriti, molim vas. Da, dobro vidite, to su slike mladenke koja se seksala sa kumom, pa ću ja sada otići..., rekao je, ustao se i otišao sa svog vjenčanja

Nedavno su organizatorice vjenčanja Georgina i Beth iz Gloucestershirea, Velika Britanija, gostovale u podcastu Unfiltered Bride  gdje su prepričale svadbenu dramu kojoj su obje prisustvovale. Naime jedna je mladenka, kažu, doslovno shvatila uputu da na svadbi ima i "nešto posuđeno" - pa je 'posudila' kuma mladoženje. On je za tu prevaru doznao netom prije vjenčanja, a umjesto da sve otkaže odlučio se za osvetu. Kako pričaju žene u podcastu, bijesni je mladoženja priču o prevari svoje nesuđene gospođe odlučio podijeliti sa svim njihovim gostima, a za to je odabrao savršen trenutak; svoj govor.

"Prije nego što počnem, evo stižu vam omotnice, možete ih svi otvoriti, molim vas. Da, dobro vidite, to su slike mladenke koja se seksala sa kumom, pa ću ja sada otići...", rekao je, ustao se i otišao sa svog vjenčanja, ostavivši njoj i njezinoj obitelji račun za sve što je par potrošio. “Njena je obitelj sve platila. Karma je kučka”, rekla je organizatorica, a priču je objavila i na TikToku gdje je brzo sakupila na stotine komentara.

@the.unfiltered.bride Karma is a b*tch 😲 #bridepodcast #theunfilteredbride #weddingtok #toptipswedding #wifey #celebranttips #bridechat #podcastclips #weddingadvice #weddingsoftiktok #bridesmaids #bridaldilemmas ♬ original sound - the.unfiltered.bride

“Uopće ga ne krivim!! I ja bih učinio isto", napisao je jedan korisnik, a drugi su odbili vjerovati da je priča istinita. "To je tako stara urbana legenda koja se često prepričava", piše jedan sumnjičavi Tiktoker. "Povremeno to viđam na Twitteru već desetak godina", dodao je drugi, a neki su se korisnici pitali zašto bi muškarac uopće došao na svoj prijem, ako je sve saznao prije.  "Brak bi bio poništen istog trena, sve dok on ima fotke", komentirala je jedna osoba...

Djeveruše izazvale žestoku raspravu: Odrezale su svoje duge haljine tijekom vjenčanja!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
10:10 28.05.2023.

Daaaa i kaj tu ima čudno ? Svaki muškarac uglavnom vara ženu s drugom udatom ženom ,a vrlo rijetki sretnik ima šansu namamiti neku slobodnu. Naravno nije primjereno varati partnera ili kako mi velimo bračnog druga ali brak je ii dalje nešto za što se treba zalagati jer su djeca ono što je nešto najvrjednije što nam život pruža. Sve ostale podvale o nekakvom životu izvan bračne zajednice su totalna glupost i moda . Oni koji se dvoume i nisu sigurni vjerojatno nisu ni zreli za brak ,a seks koji se ovdje spominje je žutilo koje na žalost vlada u svim medijima i nema nam spasa kad štampa tako nisko padne.

AV
avangero
08:50 28.05.2023.

Znači pred cijelom svadbom si je nabio rogove, pa jeli mu to trebalo, mislim da je ispao totalni luzer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije