Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Mislio je da je pronašao napušteno štene, ali se iznenadio kad je vidio o kojoj je životinji riječ

Twitter
18.05.2020.
u 15:18

Kada je ugledao napušteno štene pokraj ceste, odmah je znao da mu mora pomoći i pronaći njegove prave vlasnike. No nije očekivao da to zapravo uopće nije pas.

Većina bi ljudi, kada vide napušteno štene pored ceste, pokušalo mu pomoći i spasiti ga. Jedan je čovjek napravio isto kad je vidio malo štene psa te ga je odlučio povesti sa sobom doma i pokušao pronaći vlasnike kako bi im vratio izgubljenog ljubimca, prenosi metro.co.uk. Korisnik Twittera Marcy, iz Japana, nedavno je naišao na malo štene te ga je odlučio uzeti sebi doma. Štene nazvao Luna i odlučio je pronaći njene vlasnike.

Marcy je na svom Twitter profilu objavio da je pronašao napušteno štene na autocesti te molio svoje pratitelje da ga kontaktiraju ako znaju čiji bi to pas mogao biti. I, dok su mnogi komentirali kako je Luna slatka, neki su primijetili da ovdje nije riječ o štenetu psa. Marcy je bio šokiran kada je saznao da se zapravo radi o bebi lisici.

Foto: Twitter

Nakon ludnice na Twitteru, Marcy je odlučio posjetiti veterinara i saznati o kojoj se životinji zapravo radi. Na Twitteru se zahvalio svima na retwitovima i mišljenjima. “Noćas sam se dobro naspavao nakon što sam večerao rižu, i jutros imam dobar apetit i probavu. Nije li lisica? Potvrdit ću ovo kasnije s veterinarom”. Neodoljivi mališan mnoge je zabavio, a Marcy se nada kako će Luna postati viralni hit.

Unatoč brige o Luni, Marcy je znao da Luna ne može zauvijek ostati s njime. U Japanu je ilegalno imati lisice za kućne ljubimce jer su one prijenosnici opasnih parazita štetnih za ljude. Odlučio ju je pokloniti jednoj farmi. “Završili smo proces predaje lisice na Kita Kitsune farmu” napisao je svojim pratiteljima.

Foto: Twitter

Stručnjaci na farmi misle da je Luna stara tek mjesec ili dva te je premlada da sama pronalazi hranu i bori se za sebe, tako da će biti na farmi dok još malo ne odraste. Marcy je zbog ovog slučaja jako zavolio lisice te se bori za njihovu sigurnost promovirajući organizacije koje im pomažu.

Upoznajte psića Finleya kojeg često uspoređuju s poznatim rock zvijezdama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije