Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda za crveni tepih

McQueen i Cavalliu hladnoj arhitekturi centra Cascade

'za scenu,03.12.09. modna revija i poznati u butiku cascade Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
04.12.2009.
u 16:15

Moda trenutačno najavangardnijeg svjetskog dizajnera Alexandera McQueena napokon u Hrvatskoj. U Cascadama, hladnom zdanju punom čelika i stakla kakav se više sviđa muškarcima nego ženama, svoje je mjesto našao dućan s prestižnim modnim markama.

Goran Grgić, Vedran Mlikota, Damir Hoyka, Mara Bratoš, Jelena Perčin, Marija Husar Rimac, Tihana Harapin Zalepugin, Sanja Duggan i Frane Barbieri, Tamara Garbajs i brojni drugi domaći celebrities pijuckali su preksinoć u novotovorenom zagrebačkom centru Cascade bijeli i ružičasti šampanjac te se sladili uz to finim kremama. Razlog?

U Cascadama, hladnom zdanju punom čelika i stakla kakav se više sviđa muškarcima nego ženama, svoje je mjesto našao dućan s prestižnim modnim markama Class by Robert Cavalli i Alexander McQueen. Modeli su predstavljeni malim modnim programom.

Hokejaš Gašper Krošelj, vratar KHL Medveščak, odjenuo je Cavallijevu kombinaciju s trapericama, košuljom i sakoom. Class Cavalli odjenule su Korana Gvozdić i Iva Jerković. A modele McQ, tj. druge linije A. McQueena, nosile su Martina Čular i Anita Dujić. Stilist im je bio Neven Ciganović. Cipele su bile vlasništvo manekenki. S najvišim petama u Hrvatskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije