Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks i zvijezde

Maštarije horoskopskih znakova: Ovnovi vole seksi poruke, a Strijelac želi seks na autocesti

Shutterstock
19.11.2019.
u 10:49

Neki svoje maštarije neće javno reći, do drugih ćete morati doći nekim tajnim putevima i izjavljivanjem ljubavi, a svaki znak ima neku svoju fantaziju

Ovnovi su vrlo direktni, ne vole duge predigre i ne biraju mjesto i vrijeme. Omiljeno mjesto za seks im je krevet, a najuzbudljivije na brzaka na otvorenom, u javnom WC-u ili autu. Vole kada im partneri šalju seksi poruke, da žele voditi ljubav na neobičnom mjestu i vole iznenađenja. 

Bikovi vole seks, ali i sigurnost. Njihove maštarije obično su vezane uz partnera s kojim su trenutno u vezi. Seks povezuju s hranom, pa ako partnera ili partnericu vide u kuhinji, odmah će započeti seks. Od poza najviše vole misionarski, jer se tako najbrže dolazi do vrhunca. Uz seksi donje rublje, u krevetu će ih uzbuditi i jagode sa šlagom i šampanjac. 

Mozak je kod Blizanaca seksualni organ, pa će te ih najviše uzbuditi slanjem poruka, riječima i razgovorima, ali i slikama. Ostvarit će si fantaziju ako se dogodi neki seks u troje, a tijekom seksa obožavaju pričati. Vole kada im se pokaže tko je gazda, to će im potpaliti libido. 

Najkreativniji u krevetu su Rakovi. Mladi pripadnici ovog horoskopskog znaka maštaju o vođenju ljubavi s roditeljima svojih prijatelja, ili s nekim tko je puno iskusniji od njih. Vole dugu predigru, a osobito su strastveni i znaju kako dovesti partnera do vrhunca. Uživaju u svim pozama, a za vrijeme samog čina ne vole previše pričati, već - raditi. 

Lavovi se vole snimati. Osim toga, obožavaju i voditi ljubav pored ogledala. Egzibicionisti su, a u krevetu muški pripadnici ovog znaka vole žene sa štiklama, dok će žene poludjeti za nekim mišićavim frajerom. Lav najviše voli kad mu je partner siguran u sebe. Najbolji savjet je da se ne sramite svojih mana. 

Djevice vole čistoću, vole mirišljavu kosu i posteljicu. Djevica od kontroliranja ne odustaje ni u krevetu, pa vole imati sve konce u svojim rukama. Vole vezanje, i svakakve egzibicije u krevetu. Učinite ih nešto što do sada nitko nije. 

Vage se ove osjećati da su jedne i jedine svom partneru. Igraju igrice i uživaju u napetosti. Demostrirajte svoju snagu Vagama. Pali ih onaj osjećaj da su najveći afrodizijak svom partneru, ali ne vole se osjećati da nešto "moraju". 

Škorpioni obožavaju kad se prije seksa posvađaju. Mašta im radi svašta i nema toga što oni u seksu ne bi probali. Od seksualnih igračaka do seksi donjeg rublja. Vole pozu 69. Škorpioni se vole pokoriti. Spremni su na sve. Zavežite mu ruke, pokrijte oči...

Strijelci svaki put vode ljubav na drukčiji način, a seksualnu želju nikada ne mogu ugasiti do kraja. Neće se smiriti dok ne nađu partnere koji su spremni za njihove lude egzibicije. Njihova maštarija je seks na javnom mjestu, vole seks u troje. Eksperiment i samo eksperiment! Njihova najveća fantazija je seks uz autocestu. 

Jarčevi su često zauzeti poslom pa ih seks nije na listi prioriteta. Ovaj znak ima maštariju da cijeli dan provede s partnerom u krevetu i vode ljubav do iznemoglosti. Voli klasiku u seksu, pa mu odigurajte miran i diskretan kutak jer odbija egzibicionizam. Mašta voditi ljubav sa šefom ili nekim holivudskim glumcem. 

Kad su Vodenjaci u pitanju zaboravite na sve već viđeno. Neće ga zapaliti izgled, dekolte ili nešto slično, oni imaju tajne fetiše zbog kojih ćete se naći u njihovom krevetu. Seks s njima neće biti običan niti dosadan. S njim ne možete pogriješiti ako si dopustite biti ono što vi jeste, bez obzira koliko mana, a koliko vrlina imate. 

Ribe ne prestaju maštati i sanjariti, tako je i sa seksom. Vole sve što je tajno i zabranjeno, možda čak i seks s bivšim. Pošto su stalno u oblacima, trebate ih vratiti u stvarnost, ali pred vama je težak zadatak. Njihovu prisutnost ćete dobiti izjavama i dokazima ljubavi.

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
16:46 19.11.2019.

Jeste li vi svjesni da je ovo što ste napisali, u današnja vremena, sve kažnjivo!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije