Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole lijepe stvari

Znate li koji su horoskopski znakovi najkreativniji?

Getty Images
07.11.2019.
u 07:03

Neki su znakovi veći avanturisti, dok drugi imaju izraženiju kreativniju stranu

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, ovisno radi li se o zemljanim, vodenim, vatrenim ili zračnim znakovima, a Bikovi, Lavovi i Ribe su ujedno i najkreativniji. 

Bik 

Foto: Getty Images

Bikovima je važnija kvaliteta od kvantitete. Cijene lijepe i luksuzne stvari u životu, a isto tako vole detalje. Upravo će svoju kreativnu stranu izraziti kroz niz sitnih detalja, a najviše uživaju u pjevanju bez kojeg ne mogu zamisliti život. 

Lav 

Foto: Getty Images

Neki od najboljih umjetnika, glazbenika i plesača rođeni su u ovom znaku. Lavovi se najlakše izražavaju kroz umjetnost i kreativnost koju imaju napretek. Nije im problem biti uvijek glavni pa upravo zato sreću pronalaze u zanimanjima u kojima se cijeni njihov trud i zalaganje iskazano u bilo kojoj vrsti kreativnosti. 

Ribe 

Foto: Getty Images

Ribe imaju odličnu maštu s kojom mogu napraviti svašta. Nekada su sanjari i žive u svojem svijetu, a to ih onda i odvede do najluđih ideja. Svijet vide kroz ružičaste naočale, a kreativnost izražavaju na razne načine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije