Naslovnica Lifestyle

"Malog Ivice više nema": Mačka s FER-a jutros je pregazio automobil...

Na Instagramu se jutros pojavila vijest da mačka koji je postao zaštitno lice Fakulteta elektrotehnike i računarstva više nema
19. veljače 2019. u 12:19 4 komentara 2437 prikaza
Foto: Instagram

Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je „curiousity killed the cat“. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac, piše na Instagram profilu koji je bio posvećen mačku koji je na FER-u bio svaki dan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Malog Ivice više nema. Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je „curiousity killed the cat“. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac." ~ hvala @sondraglavocic što nam je javila ove tužne vijesti i uvijek bila tu za Ivicu - Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet. - Pokrenuo sam ovu stranicu kao internu stvar za FER-ovce, a preko noći se dogodila eksplozija u popularnosti. Do danas ga je pratilo sedam tisuća osoba diljem Hrvatske, pa i iz susjednih nam zemalja i dijaspore, svih dobnih skupina. Komentari koje ste ostavljali i poruke koje ste slali pokazuju koliko je sve uveseljavao i svima značio, koliko bi vam značilo vidjeti slike njegovih zgoda na fakultetu, bilo da se igra, istražuje ili spava. - Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.

Objavu dijeli Mali Ivica (@mali_ivica_fer)

 

"Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet.

Pokrenuo sam ovu stranicu kao internu stvar za FER-ovce, a preko noći se dogodila eksplozija u popularnosti. Do danas ga je pratilo sedam tisuća osoba diljem Hrvatske, pa i iz susjednih nam zemalja i dijaspore, svih dobnih skupina. Komentari koje ste ostavljali i poruke koje ste slali pokazuju koliko je sve uveseljavao i svima značio, koliko bi vam značilo vidjeti slike njegovih zgoda na fakultetu, bilo da se igra, istražuje ili spava.

U 95. godini Preminuo mornar s kultne fotografije "Poljubac" iz 1945.
 

Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.", piše ispod objave, a po komentarima se da naslutiti kako su malenog mačka studenti zaista obožavali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laku noć svima! 😺🌛 (hvala @sondraglavocic)

Objavu dijeli Mali Ivica (@mali_ivica_fer)

Mačak zvani Mali Ivica Svi ga obožavaju Mali Ivica pravi je frajer i naša antistres-terapija

 

Prisjetili smo se nekih hitova s Dore koji su nas predstavljali na Eurosongu

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • Arger:

    Bas su se dobro brinuli za njega.

  • Avatar Apsalar
    Apsalar:

    Nije dobro svladao Newtonove zakone. Trebao je ostati inertan pod suncem... Veljača jbga...