Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dovoljno vremena

Majku šestero djece proglasili lijenom: 'Djeca se tuširaju triput tjedno i jedu rukama, nije me briga za komentare'

Instagram
03.08.2020.
u 14:16

Na društvenim mrežama često dobiva negativne komentare zbog odgoja svoje djece, ali na njih ne obraća pažnju jer zna koliko je teško imati šestero djece.

Constance Hall iz Australije je majka šestero djece te je priznala da je zbog svoje velik obitelji morala promijeniti neke navike i smanjiti kućanske poslove. Na svom blogu na Facebooku otkrila je koje stvari je promijenila u brizi o djeci te kako je smanjila vrijeme obavljanja zadataka i kućanskih poslova, prenosi The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli constanceandtribe (@mrsconstancehall)

Podijelivši svoje tajne, Constance otkriva kako joj je pranje suđa najgori kućanski posao.

- Svojoj djeci govorim da jedu s rukama. Često na stol stavim ogroman tanjur povrća i drugi s mesom, ili što već radim - otkriva Constance. Uz to, tvrdi da je najlakše otići na piknik nego kuhati ogromnu večeru ili ručak za svoju obitelj.

Također je priznala da svoju djecu pere samo tri puta tjedno te objasnila kako ih preskakanje tuša neće ubiti.

- Ne moraju se tuširati ni kupati svaki dan. Oni često preskoče taj dio rutine kako bi stvari brže tekle. Ja im samo kažem: “Dobro, smrdljivko, idu u školu i gadi se svima.” - A što se tiče odjeće, ona ih samo opere, a zatim ostavi u raznobojne košare, gdje svako dijete ima svoju boju košare. Kaže da ako djeca žele imati ispeglanu i složenu odjeću, znaju gdje im se nalazi košara i to naprave sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli constanceandtribe (@mrsconstancehall)

Otkriva i kako svaki roditelj mora imati vrijeme za sebe, a njezino vrijeme je u 19:30. Nakon toga, sve što njezina djeca trebaju, moraju si sami napraviti. - Ja nisam vaša majka, nisam ovdje i nisam vaša sluškinja. Ja sam samo kip žene koja je prije sat vremena brisala vašu stražnjicu, a sada pijem vino i pričam sa sestrom, objašnjava Constance.

Svoju ispovijest podijelila je na društvenim mrežama te napisala da je nije briga što će je ljudi nazivati lijenom i neurednom. Ona sama zna koliko je teško imati šestero djece pod jednim krovom te se neće obazirati na negativne komentare koji ne znaju kako je to.

Dječak (2) svake noći iskrade se iz krevetića kako bi spavao sa psom:

Komentara 11

NE
nešperlin
18:10 03.08.2020.

A nije baš da cijeli svijet mora znati njezin dnevni ritam i navike

DJ
DjD
15:37 03.08.2020.

Ima li igdje muža koji bi pomogao? Ikoga?

AD
adminka
20:21 03.08.2020.

pa nije valjda da ih je morala imati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije