Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Majka traži dadilju: 'Morate znati skijati, voziti u drugim državama i pomoći mi da se odmorim'

Teško je vjerovati da će itko ispuniti sva očekivanja vrlo zaposlene žene koja radi u Silicijskoj dolini, majka je dvoje djece i traži dadilju, nekoga tko će se brinuti o njenom domu i obvezama
24. siječnja 2020. u 15:23 2 komentara 3354 prikaza
Foto: shutterstock

Kandidati bi se trebao obavezati na pet godina života s njom i njenim desetogodišnjim blizancima. Autorica Kimberly Harrington podijelila je ovaj oglas na društvenim mrežama i napisala: "Izazivam vas da nađete nešto luđe od ovoga. IZAZIVAM VAS!", prenosi Daily Mail

Ispod je ostavila dugački oglas ove direktorice: "Veliki dio zaduženja jest održavanje obitelji organiziranom, kuhanje organske hrane pošto imamo alerije, planiranje odmora, kampiranja i aktivnosti nakon škole, obveza i provođenje vremena s djecom."
Tko god dobije poziciju, morat će pristati na ovaj raspored (koji ne uključuje putovanje) - pet dana tjedno radi se otprilike od 11:30 do 20 sati, od nedjelje do četvrtka (prvi izbor) ili od ponedjeljka do petka. 

Posao iz snova? Traže dadilju koja svaki dan mora biti prerušena u Disneyjevu princezu za 340.000 kuna godišnje!

"Majka je direktorica koja se mora odmoriti vikendima. Vikendi su krcati sportskim aktivnostima i druženjem. Postoji i opcija da osoba živi s nama, imala bi svoju kuhinju i kućicu s jednom prostorijom", piše u oglasu za posao. 

Savršen kandidat mora biti inteligentni 'multi-tasker' sa sveučilišnom diplomom. Mora joj pomagati oko dječjih domaćih zadaća i igrati matematičke igre s njima. Osim toga, dala je i primjer jednog zabavnog zadatka koji uključuje matematiku: "Koliko ribica bi trebali kupiti danas, za nas petero?"

Tko bi to učinio? Kakva bizarna situacija: Ujutro se probudio i ugledao čovjeka koji mu siše prste na stopalima

Još jedan od važnih uvjeta koje kandidat mora ispuniti je i strateško razmišljanje o opcijama za odmor, a treba uzeti u obzir dječju dob i razvijenost, ali i činjenicu da se majka mora odmoriti! 

"Rezultati istraživanja o tuzemnim i inozemnim putovanjima trebaju se prikazati u Excelovoj tablici, predložiti i rezervirati putovanja, prikazati troškove..."

kune tvrtka iz Zaboka Neobičan oglas za posao s plaćom i do 10.000 kuna, evo što se traži

Kandidat mora biti i dobar kuhar. "Obitelj jede organsku hranu i alergična je na kravlje i kozje mlijeko, kokošja jaja, mahune i lubenicu." Mora biti i dobar plivač i spasioc koji zna osnove timskih sportova. "Može ići na šetnje planinama, želi vježbati u kućnoj teretani s mamom, zna skijati, dobar je vožač, zna voziti po snijegu, zna voziti u drugim državama i ima mjesta u srcu za voljeti tu djecu i mamu." Mnogi korisnici Twittera podijelili su ovaj oglas za posao, a neki pišu za ovako nešto plaća mora biti šesteroznamenkasta! A ovako je izgledao dio tog popisa

 | Autor : Twitter Foto: Twitter

 

 | Autor : Twitter Foto: Twitter

 

 | Autor : Twitter Foto: Twitter

 | Autor : Twitter Foto: Twitter

 

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće