Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slažu se svi s njom

Majka podijelila mišljenja zbog svog načina odgoja: ‘Govorim svojoj kćerkici kako sve može umrijeti’

Tik Tok
15.03.2023.
u 12:30

I dok neki možda misle da je to pretjerano, majka djeteta vjeruje da je važno da razumije koliko svijet može biti 'strašan'.

Mamu Bailey, korisnici TikToka su kritizirali nakon što je otkrila je da redovito svojoj kćeri govori na koje bi sve načine mogla umrijeti.  Naime, Bailey, na TikToku poznata kao @bmcpher, podijelila je da koristi izraze poput 'nećeš više biti s nama' kako bi obeshrabrila svoju kćer da učini nešto opasno, piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

I dok neki možda misle da je to pretjerano, majka djeteta vjeruje da je važno da razumije koliko svijet može biti 'strašan'.

@bmcpher Controversial parenting take? Oh well I don’t care lol🤪 #parenting #fyp #toddlermom #childsafety #momsoftiktok #dadsoftiktok #controversialparenting ♬ original sound - Bailey

- Imam jedan kontroverzan pristup roditeljstvu. Dakle, bili smo u kući mojih roditelja prošli vikend i moja trogodišnjakinja je počela sama izlaziti na ulazna vrata, na što sam rekla: 'ako odeš tamo sama, netko te može uzeti zauvijek i nikad te više neće vratiti' ili tomu slično. I shvatila sam da ovo često u raznim situacijama. Ako me ne želi držati za ruku na parkiralištu, kažem: "mogao bi te udariti auto i više ne bi bila ovdje". Kad postane mrzovoljna u autosjedalici i želi se otkopčati, viče na mene da se otkopčam, kažem: ako se otkopčaš iz te autosjedalice, može se dogoditi da više ne budeš s nama' - ispričala je.

Tvrdi da joj je njezin tata savjetovao da joj ne govori te stvari jer će se bojati svijeta, na što mu je ona odgovorila da se i treba bojati, te da će ovako biti oprezna. Njezina iskrenost privukla je veliku pozornost na internetu, skupivši više 50 tisuća pregleda. U komentarima su drugi korisnici TikToka podijelili svoja razmišljanja o tehnici roditeljstva, a nisu svi bili oduševljeni.

-To bi moglo kod nje stvoriti tjeskobu s godinama. Mislim da bi trebala imati drugačiji pristup, ali to je samo moje mišljenje - napisala je jedna korisnica.

- Moja mama je bila takva i sada se bojim igdje ići sama, užasavam se otići na benzinsku ili u šetnju jer mislim da ću biti oteta - komentirala je druga korisnica.

No, neki korisnici su se složili s njom, te objasnili da koriste slične fraze sa svojom djecom.

- I ja sam ponekad brutalno iskrena sa svojom djecom, tako da im ostane u pamćenju da budu pažljivi oko svega i svugdje - glasio je jedan komentar.

- Da, moramo ih sada naučiti kako se ne bi iznenadili kada odrastu i vide što se sve događa u svijetu - dodala je treća osoba.

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije