Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Majka otkrila spužvu koja skida i najtvrdokornije mrlje; trik joj otkrio petogodišnji sin

shutterstock
06.03.2020.
u 09:44

Njezin sin sasvim je slučajno otkrio odličan trik za pranje tvrdokornih mrlja.

Jedna majka u Facebook grupi opisala je kako je njen petogodišnji sin slučajno oprao stakla od tuš-kabine za vrijeme kupanja, a sve što je koristio jest spužva od dva dolara, oko 12 kuna, koja se može kupiti preko eBaya i Amazona, prenosi metro.co.uk.

Ova spužva poznata je po tome što skida tvrdokorne mrlje s različitih podloga, od markera na zidu do zagorenih ostataka na kuhinjskim podlogama i suđu. Nakon što je svom petogodišnjaku dala jednu spužvu kako bi se igrao s njom tijekom kupanja, shvatila je da je on tu spužvu koristio kako bi oprao stakla.

Foto: Facebook/RTL

Majka iz Australije osam godina pokušavala je očistiti ogrebotine i prljavštinu sa stakla u tuš kabini, ali ništa nije djelovalo, a na kraju je njen sin slučajno sve to očistio. Svoju priču podijelila je u grupi Mums Who Clean, napisavši: "O moj Bože! Moj sin za vrijeme kupanja igrao se ovim ''brisačem'' koji imam i slučajno je savršeno oprao sva stakla. Sva prljavština i ogrebotine su otišle."

Spužva kojom se njen sin koristio jest Flash Magic Eraser, a može se jako jeftino kupiti preko interneta. Ove spužve deblje su nego obične, a njihova hrapava tekstura u kombinaciji s vodom djeluje poput brusnog papira. Mogu se koristiti za razne stvari, poput brisanja tragova s podova, ali očito funkcioniraju i na staklima.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
11:33 06.03.2020.

Otkrivanje tople vode! Za tu spužvicu znam barem 10 godina!

Avatar lav_alex
lav_alex
11:15 06.03.2020.

Aha. A u DMu na svakom ćošku kupiš kutiju sa 6 takvih spužvica za oko 12kn, možda malo više. Zijev.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije