Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Majka pokazala odličan trik kako u samo nekoliko sekundi umiriti bebu koja ne prestaje plakati

Tik Tok
10.05.2022.
u 19:35

Dijete se vrlo brzo smirilo, te je utonulo u san

Mnogi roditelji znaju koliko može biti naporno imati bebu koja stalno plače, a pogotovo kada se čini kao da ju ništa ne može umiriti. No, jedna majka otkrila je trik koji njezino dijete umiri za nekoliko sekundi, a vrlo je jednostavan.

Kako piše The Sun, majka Becky podijelila je video na svom Tik Tok profilu, a on je uskoro skupio više od 400 tisuća pregleda. Njezin najmlađi sin pati od grčeva, a ona je rekla da često ima dane kada ne prestaje plakati. Grčeve dojenčad ima u prvih par mjeseci života i tada ih je vrlo teško, a ponekad i nemoguće, smiriti.

 Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

U videu pokazuje kako okreće bebu na način da joj trbuščić leži na njezinoj podlaktici, a njezina ruka podupire bebine nogice dok ju drugom rukom gladi po leđima. Zatim pokazuje još jedno držanje koje također umiruje bebe. Demonstrirala ga je na način da je primila bebu za ruke, okrenula ju ponovno na prsa, i drugom rukom primila ispod trbuha. Dok je bebu ljuljala, držeći je na taj način, ona se potpuno smirila i ubrzo utonula u san.

 

@beckywilko82 Reply to @awkwardninja20 Ok so I've held him like this before not knowing what it was. An hour later he's fast asleep! #gamechanger #colichold #babycolic #babytips #mumsoftiktok #babiesoftiktok #fyp ♬ original sound - Becky Wilkinson

Mnogi korisnici bili su zaprepašteni kako trik dobro funkcionira, te su odlučili da će i oni sami to probati sa svojim bebama.

- Voljela bih da sam ovo znala prije deset godina kada su moja djeca bila malena - napisala je jedna korisnica.

- I kod moje bebe je ovo funkcioniralo. Odmah bi zaspala - dodala je druga korisnica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije