Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi su zgroženi

Liječnik šokirao: 'Nisam se prao sapunom četiri godine'

This Morning
26.05.2020.
u 13:30

Američki liječnik gostovao je u emisiji 'This Morning' i ostavio gledatelje, ali i voditelje u šoku izjavom o svojoj higijeni.

Dr. James Hamblin u emisiji 'This Morning' ispričao je kako već četiri godine ne koristi šampon, gel za tuširanje ni losion, a sve je to dio eksperimenta kojim želi dokazati da su svi ti proizvodi zapravo štetni za nas.

Kako Metro prenosi, dr. Hamblin kaže da se samo ispere vodom, a zbunjeni voditelj Eamonn Holmes pitao ga je miriši li s obzirom na to da ne koristi nikakve proizvode za njegu tijela. Liječnik se nasmijao i rekao: "Da, mirišem. Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na takav način održavanja higijene, ali ne smrdim - tvrde i drugi oko mene. Pitao sam ljude da mi najiskrenije kažu osjeti li se ponekad neugodan miris oko mene, ali rekli su da ne."

Pogledajte video:

Kada se osvrne na taj dan, prije četiri godine, kada je odlučio izbaciti sve proizvode za njegu iz svoje rutine, James kaže: "Htio sam živjeti minimalistički, zanimalo me je li to moguće. Istovremeno, učio sam o zdravlju kože - pokazalo se da imamo bilijune bakterija na koži. Pomislio sam, zašto ih stalno peremo sa sebe ako je prirodno da ih imamo. Započeo sam ovaj eksperiment i nisam se vratio starim navikama već četiri godine. Jedino što perem su ruke."

Korisnici Twittera podijelili su svoje mišljenje o ne korištenju sapuna, a u moru komentara nije se našao niti jedan pozitivan.

Komentara 6

ŹI
ŹIVAC
19:19 26.05.2020.

Njegova stvar. U čemu je problem? Ovi normalnog čovjeka lako proglase nenormalnim! Oni sude što je normalno a pojma nemaju.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
17:25 26.05.2020.

Ja također godinama ne upotrebljavam sapun, pastu za zube, šampon, dezodorans, pjenu za brijanje i losion za tijelo. Sve su to najgori otrovi. Ruke perem ozonatorom, a sve ostalo vodom i četkom. Ispod pazuha stavim malo rakije jer se ljeti osjeća miris. Nedavno je njemačka televizija obavila da se virusi i bakterije skidaju mehaničkim trljanjem, a da je sapun daleko manje djelotvoran od takva načina održavanja osobne higijene.

DU
Deleted user
17:15 26.05.2020.

Lugom ka Miki!🙈🍻🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije