Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova Diva

Lana: Snimanje golih nogu na hladnoći? Ma, sve za Divu!

Lana Jurčević snimanje za Divu, portal (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/9
08.10.2013.
u 13:00

Editorijal je snimila mlada zvijezda modne fotografije Franjo Matković, make-up radila je Sanja Agić, styling Davor Jelušić, a frizuru Institut Ruža Kerastase

Još se nisu slegnuli dojmovi i nije nestao osmijeh s naših lica zbog dobrih želja i pohvala čitatelja koji od subote uživaju u novom časopisu Diva, a redakcija se bacila na novi zadatak.

Tema je punk

Naime, ovih dana upriličeno je snimanje za naslovnicu drugog broja vašeg novog najdražeg časopisa koje je i ovoga puta bilo uzbudljivo i zabavno, a potvrdila nam je to i zvijezda koja će tu naslovnicu krasiti – Lana Jurčević.

– Ovaj put imala sam prilike raditi s ekipom s kojom još nisam radila do sada i to je uvijek izazov. Bilo je užasno hladno i puhalo je, snimali smo šest sati na otvorenom, ali svi su bili toliko pažljivi i divni. Zamislite mene na “baušteli” u cipelama od 20 cm, sa šalicom u ruci i irokezom na glavi – prezabavno – smije se Lana i otkriva temu sljedećeg editorijala – punk!

Priznaje, njoj se punk više sviđa u modi nego u glazbi i zato je stylingom bila prezadovoljna.

Novo i drukčije

A zadovoljna je bila i prvim brojem Dive koji je u Hrvatskoj izišao u subotu.

– Časopis ima sve što mene zanima. Modne editorijale, razne modne teme u kojima mogu vidjeti nešto novo i drukčije – otkriva Lana.

Urednica Dive Tonkica Zlački ponosna je na napravljeno, ali i spremna na nove izazove.

– Prošlog vikenda rodila se naša Diva, što je cijela redakcija dočekala s osobitim ponosom i zadovoljstvom. Baš kao što smo najavili prvim brojem, nastavit ćemo za naše čitatelje pažljivo pripremati lifestyle sadržaje koji će ih, vjerujemo, zainteresirati, zadovoljiti i oplemeniti. Iskoristila bih ovu prigodu da se uime redakcije zahvalim našim čitateljima i kolegama na brojnim pohvalama i lijepim željama u povodu izlaska prvog broja Dive – naglasila je i pozvala sve da redovito kupuju ovaj zanimljiv časopis.

>>Uz magazin 'Diva' svaka će se žena osjećati kao diva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije