Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakov magazin

Uz magazin 'Diva' svaka će se žena osjećati kao diva

diva
Foto: VL
02.10.2013.
u 08:27

Očekuje vas vizualno dojmljiv dizajn i bogat sadržaj: moda, stanovanje, putovanja, karijera...

Ove subote uz Večernji list ne propustite prvi broj novog, cjelovitog lifestyle magazina "Diva" koji će svaki tjedan donositi bogat sadržaj izašao iz pera eksperata i zanesenjaka na sljedećim područjima: modne teme i editorijali, savjeti za ljepotu, pogled u dućane, posao i karijera, gastronomske priče, umijeće stanovanja, putovanja bez granica, društveni fenomeni i uzbudljive fotografije.

Umijeće lijepog življenja

"Diva" na našem tržištu predstavlja i novosti u dizajnu novina koji će biti vizualno upečatljiv, bogat detaljima i odmjeren u boji.

– Vizija je ponuditi čitateljima svaki tjedan teme koje će ga odabirom i prezentacijom oplemeniti pa čak i iznenaditi jer ih nije moguće konzumirati na svakom drugom koraku, a pokazuju upućenost i strast uredničkog tima kako prema materiji o kojoj se piše tako i prema dobro napisanom štivu. Želimo podsjetiti čitatelja na sve što predstavlja umijeće lijepog življenja, ali ga pritom ne docirati, nego vezati uz magazin kako bi ga čitao i čuvao do izlaska novog broja – poručila je urednica "Dive" Tonkica Zlački. Njezina je zamjenica Andrea Široki.

Sofisticiran, elegantan i inspirativan, novi magazin o životu sa stilom, namijenjen svakoj ženi koja se osjeća kao diva, u svakom će broju sadržavati i visokoproduciran modni editorijal koji će potpisivati najbolji hrvatski modni fotografi, vizažisti i stilisti.

Prva diva koja će krasiti modni editorijal i naslovnicu "Dive" prelijepa je TV i radijska voditeljica Tatjana Jurić.

Pastoralna inspiracija

– Silno se veselim medijskim novitetima kao što su lifestyle magazin "Diva" i moj voditeljski angažman u talk showu "Dnevni boravak" na 24sata TV-u. Presretna sam što sam ponovno u punom pogonu – izjavila je Tatjana koja je za prvi broj "Dive" snimila editorijal s pastoralnom inspiracijom i predznakom 1970-ih. Snimljen je na imanju Kezele u Ivanić Gradu, a autor editorijala je naš proslavljeni modni fotograf Marko Grubišić, dok make-up potpisuje poznati vizažist Saša Joković.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije