PROMO

Kraj ere ćelavosti i rijetke kose! Revolucionarni tretman hrvatske istražiteljice zaustavlja gubitak kose, jača je i zgušnjava za 67% u 28 dana

Ćelavost
14.01.2023.
u 08:00

Hoće li nova metoda aktivne regeneracije folikula dlake osloboditi tisuće žena i muškaraca problema sa stanjivanjem kose i ćelavošću?

Istaknuti stručnjaci za trihologiju (odnosno znanost o kosi) nemaju sumnje da hoće. Dugo očekivani iskorak u borbi protiv gubitka kose dogodio se razvojem papilo-aktivirajuće prirodne formule od strane Hrvatice.

Već više od 14 tis. korisnika tretmana u potpunosti je zaustavilo ispadanje kose i povećalo gustoću iste za minimum 67% u nepunih mjesec dana. Stekli su novu, gustu i jaku kosu - čak i na mjestima dugotrajne ćelavosti, zalistaka i prorjeđenja. Kako je to moguće?

Prof. Gordana Marković (stručnjakinja za laboratorijsku trihologiju) odlučila je svog supruga osloboditi kompleksa uzrokovanih ćelavošću i vratiti mu gustu kosu. Nakon nekoliko mjeseci ispitivanja izradila je prirodnu, sigurnu i jednostavnu formulu za intenzivan rast kose. Ova formula aktivira i obnavlja čak i mrtve folikule dlake i stimulira matične stanice da proizvode novu kosu. Dakle, tim samim osigurava intenzivan rast snažne kose čak i na mjestima zalistaka i prorjeđenja. Kao rezultat, svatko može imati jaku, gustu kosu u samo 28 dana - čak i ako je ranije bio potpuno ćelav.

Stručni, kozmetološki časopisi su ovaj tretman već nazvali "pionirskim postignućem u trihologiji", a profesor stalno prima nominacije za nagrade na ovom području. Zahvaljujući ovoj formuli svatko može zaustaviti ispadanje kose i povećati gustoću iste za minimum 67% u 28 dana.

"Do sada poznate metode protiv ispadanja kose predstavljaju bačen novac." Odakle takav stav?

  • Tablete za rast kose ne djeluju, a uz to i uništavaju želudac, jetru i bubrege...
  • Presađivanje kose je jako rizično i skupo - predstavlja trošak od oko 16 tisuća kuna!
  • Laser može spaliti kosu i uzrokovati opekline
  • Perike izgledaju neprirodno i guše prirodnu kosu

Zbog toga papilo-aktivirajući tretman prof. Marković predstavlja pravu revoluciju u borbi za jaku i gustu kosu

Sastojci tretmana imaju snažno regenerirajuća, ojačavajuća i hranjiva svojstva. Stoga je učinkovit bez obzira na uzrok ispadanja kose (djelomična i potpuna ćelavost, ispadanje kose od stresa, ćelavljenje nakon trudnoće).

Svi sada mogu imati jaku i gustu kosu

Tretman je dostupan pod nazivom Hascovita. Nalazi se u obliku ulja čija je uporaba potpuno sigurna, što su dokazala istraživanja francuskog istraživačkog centra u Parizu. Ulje mogu sigurno koristiti osobe s prhuti, seboreičnim dermatitisom ili psorijazom. Istraživanja su također pokazala da tretman ima preko 98% učinkovitosti. Zahvaljujući njemu, ljudi u dobi od 25 do 73 godine postigli su spektakularne rezultate u borbi protiv gubitka kose u samo 28 dana. Kao rezultat, potpuno su uklonili ovaj problem i stekli samopouzdanje.

Dokumentirani učinci tretmana govore sami za sebe:

1. tjedan - radikalno hranjenje folikula i vlasišta, aktivacija matičnih stanica, stimulacija mrtvih folikula dlake

2. tjedan - ubrzanje rasta kose za 80%, povećanje prosječne debljine novih dlaka za 240%

3. tjedan - pojava baby hair, povećanje gustoće kose za oko 67%

4. tjedan - stabilizacija nove, gušće i zdrave kose

Zašto trošiti bogatstvo na neučinkovite zahvate i kemijske preparata kada kosu možete prirodno i povoljno ojačati i zadebljati za 67% u 28 dana?

Dobra poruka je da je moguće dobiti Hascovita za kupnju pristupa obrazovnim uslugama sa subvencijom - za 127 kn jeftinije. Tretman se može dobiti putem stranice ispod.

Kliknite ovdje kako biste primili tretman sa subvencijom i stekli jaku, gustu i zdravu kosu u 28 dana >>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?