Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnja odluka

Kakva promjena! Možete li vjerovati da je ovo isti par?

Par Reed
Foto: Instagram
1/11
10.04.2018.
u 09:49

Ukupno su smršavjeli 179 kilograma i danas su znatno sretniji nego prije.

Lexi Reed i njen suprug Danny donijeli su novogodišnju odluku u siječnju 2016. godine. Iako većina takvih odluka ostane samo neprovedena ideja, ovaj par odlučio je biti dosljedan.

Pretili Danny i Lexi živjeli su uobičajenim američkim životom. Hranili su se u restoranima brze hrane, poslije posla dolazili kući i vrijeme provodili u krevetu pred televizorom. Odlučili su da je vrijeme za promjene i zdravi život koji će im jednog dana omogućiti i da postanu roditelji i spriječiti preranu smrt.

Na svom Instagram profilu Lexi objavljuje fotografije njihova zajedničkog puta do uspjeha koji je trajao nepune dvije godine. U siječnju 2016. ona je težila 220 kilograma, a nakon nepune dvije godine njena vaga pokazala je 81 kilogram.

Par Reed
1/11

Ukupno su smršavjeli 179 kilograma i danas su znatno sretniji nego prije. Lexi je uz fotografiju s plaže, na kojoj se vidi trenutak kada ju je suprug zaprosio, napisala kako je tu fotografiju htjela zadržati za sebe, no želi pokazati kako je njen suprug voli bez obzira na njenu veličinu i konfekcijski broj. Vjenčali su se u vrijeme dok su oboje bili pretili, a danas su to neki drugi ljudi, sretniji, zadovoljniji i zaljubljeniji nego ikada prije. Više ne leže pred TV-om, borave u prirodi i vježbaju u teretani pet puta tjedno. Druže se s prijateljima, odlaze na večere i planinarenje i bicikliranje. Uživaju u drvenim kolibama i izletima. Sve ono što im je ranije, zbog njihove težine, predstavljalo problem. 

Lexi poručuje i drugima da se uhvate u koštac sa svojim neželjenim kilogramima i to ponajprije zbog zdravlja i prevencije teških bolesti koje u konačnici mogu biti i smrtonosne. 

Komentara 1

DO
dopizdilomi
10:36 10.04.2018.

Ne, jer nisu. Sve se može promijeniti ali oči ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije