Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete se?

Kako zeznuti spoj u 10 koraka (ako ste muškarac)

Par
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.07.2016.
u 14:02

Sve ono što NE trebate raditi na prvom spoju

Spremanje za spoj možda je aktivnost koja se rađa iz suglasnosti dvoje ljudi, ali složit ćemo se, izgleda sasvim različito gledano iz perspektive muškarca i iz perspektive žene.

Iako će neki možda argumentirati da ne postoji apsolutno shvaćanje onoga što žene žele (jer ni one same nisu sigurne), pokušat ćemo se približiti tome, navodeći 10 stvari koje možete napraviti ako želite da spoj s djevom iz snova završi kao potpuni fijasko.

1. Stavite prastaru fotografiju na svoj Facebook profil
Prije 20 godina možda ste izgledali bolje nego sad. Možda vam je kosa bila bujnija, brada nije imala sijede, a majica s logom benda iz susjedstva stajala kao salivena, ali vratimo se u realnost – sada tako ne izgledate. A ako ste i dalje mladi, svejedno postoji određene fizička i emocionalna distanca od osobe koja ste sad, a cilj je da se sa ženom koju vodite na dejt povežete na te obje razine.

2. Previše se sredite, odnosno, nemojte se uopće urediti
Neki muškarci pokušat će oboriti ženu s nogu pomnom zalizanom kosom, skupim odijelom i izgleda-skupo satom, dok će neki doći sa "košarice" u poderanim hlačama i znojnoj majici. Kamo god idete i koji god dress code ondje bio, odabir jedne od ovih krajnosti srušit će vaše šanse na spoju na apsolutnu nulu, a možda i niže.

3. Kasnite... Ili još bolje... Nemojte se uopće pojaviti
Ako kašnjenje podrazumijeva da vam je baš svejedno i za spoj i za bilo kakve osjećaje druge strane, zapitajte se što bi značilo zaboraviti na osobu s kojom ste dogovorili sastanak?

4. Idite na spoj ravno s neke tjelesne aktivnosti
Jer nema ničeg ljepšeg od preznojenog tijela s L'eau de teretana mirisom. 

5. Govorite samo i jedino o sebi
Kako biste zacementirali svoj loš status kod dame s druge strane stola, obavezno krenite pričati o sebi i nastavite striktno u tom tonu. Žene žele znati sve o vašem poslu, automobilu, onom simpatičnom nogometnom klubu iz Švedske, nepravednom sucu trinaeste lige iz Nizozemske, preprženom mesu za roštilj od srijede, onoj super birtiji u Španskom, koliko ste piva popili prošle subote, kako je bilo na poslu, što mislite o političarima, o miru u svijetu, o onoj zgodnoj curi iz kladionice, itd. itd.

6. Pričajte o svojoj bivšoj ljubavi
Obavezno pričajte o ženi s kojom ste prije bili u vezi kako bi se osoba preko puta osjećala posebnom i mogla se usporediti s nekime. Vodite računa i da bivšu nikako ne popljujete nego je opišete kao najbolju osobu na svijetu za kojom patite i koju vam je uzela strašna sudbina pa ste se prebacili na izbor br. 2. 

7. Tipkajte/telefonirajte/visite na fejsu
U popisu iritantnih navika kojima se izražava nepoštivanje sugovornika ovo općenito doseže visoko mjesto, a ako se ne možete savladati u prisustvu nekoga koga želite impresionirati... cilj vam uopće nije impresionirati. 

8. Budite grubi prema konobarima
Pokažite svoje manire prigovaranjem konobarima i ostalom osoblju, pogotovo oko pića, hrane, interijera, što god. I ne zaboravite povisiti ton dok zahtijevate svježiju salatu.

9. Recite da je spoj super prošao... i nemojte se nikad više javiti
Ova stavka razjasnit će svakoj ženi sve vaše osjećaje, ne ostavljajući nikakve nedoumice ili gorak osjećaj kad shvati da vam spoj uopće nije bio dobar.

10. Uvijek pustite ženi da izabere aktivnost za drugi spoj
Pokažite svoju maštovitost i volju za nastavkom druženja prebacujući palicu drugoj strani. Da, žene možda vole planirati, ali nitko se ne voli veseliti planovima sam.

>> Jedna od najljepših žena na svijetu opet je sama i traži dečka

Komentara 2

LU
lukborn
17:40 13.07.2016.

bravo večernji

TH
than
02:17 17.07.2016.

Boze mili. Pokusajte nesto gore smisliti.... I cemu 10 koraka, ako zelis zeznuti spoj ?!?!? Dovoljan je jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije