Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavljena zbog paparazza

Jedna od najljepših žena na svijetu opet je sama i traži dečka

adriana lima
Foto: Instagram
1/9
13.07.2016.
u 09:35

Samo nekoliko dana prije odlaska na grčki otok anđelica Victoria’s Secreta prekinula je s boksačkim trenerom Joeom Thomasom s kojim je planirala provesti odmor

Prvotno planiran romantični odmor na Mikonos, za brazilsku se ljepoticu Adrianu Limu (34) pretvorio u godišnji odmor s prijateljicama. Naime, samo nekoliko dana prije odlaska na grčki otok anđelica Victoria’s Secreta prekinula je s boksačkim trenerom Joeom Thomasom, s kojim je planirala provesti odmor.

U vezi su bili godinu dana, a odnos im je posljednjih tjedana, tvrde prijatelji, bio ispunjen svađama jer se Joe nikako nije mogao priviknuti na to da su im paparazzi stalno za petama. Zato je Joe odlučio prekinuti s jednom od najljepših žena na svijetu. Kako bi mu pokazala što propušta, na Instagramu neprestano objavljuje svoje fotografije s pješčanih plaža Mikonosa, na kojima se sunča u oskudnim kupaćim kostimima.

 

BEACH TIME 👑

Fotografiju objavljuje Adriana Lima (@adrianalima)

Među komentarima tih fotografija samo su komplimenti njenih muških obožavatelja, koji je nazivaju pravom seks-bombom i nude se da je utješe nakon prekida. S obzirom na to da je i nakon razvoda od srpskog košarkaša Marka Jarića prije godinu i pol dana, s kojim ima dvije kćeri, tek kratko bila sama, nema sumnje kako će uskoro “upecati” novog dečka.

 

SUNSET 📸 @anaantic 💖

Fotografiju objavljuje Adriana Lima (@adrianalima)

>>Zavodljiva Adriana Lima u novoj Vogue Eyewear kampanji!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Oneill
Oneill
10:28 13.07.2016.

Možda za sex ali ta nezna palačinke ispeć pa je za drugo nemogu upotrebit.

KE
kenjalo
12:14 13.07.2016.

ovu je Jaric ima za zenu.

VN
vnov
13:40 13.07.2016.

Nema tako ružne žene koju neko ne bi poželio,a ni tako lijepe koje se neko ne bi htio riješiti.!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije