Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ordinacija iz bajke

Još samo šest dana za prijavu na natječaj za novinarsku nagradu Velebitska degenija!

Prva nagrada „Velebitska degenija“ dodijeljena je 1999. godine i od tada se kontinuirano dodjeljuje za tri područja (tisak i internet, radio i TV)
28. ožujka 2018. u 09:23 524 prikaza
Velebitska degenija
Foto: Promo

Hrvatsko novinarsko društvo i HEP Opskrba su obavili natječaj za godišnje nagrade Velebitska degenija za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša. Prijaviti se mogu radovi objavljeni u tisku i na internetu, na radiju i televiziji te za fotografiju u razdoblju od 1. ožujka 2017. godine do 28. veljače 2018. godine.

Prva nagrada „Velebitska degenija“ dodijeljena je 1999. godine i od tada se kontinuirano dodjeljuje za tri područja (tisak i internet, radio i TV), dok je od 2016. godine uvedena i nagrada u kategoriji najbolje novinske fotografije.

Godišnju nagradu za najbolje novinarske radove u zaštiti okoliša „Velebitska degenija“, pokrenuli su 1998. godine Zbor novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva i tvrtka APO, koju je 2016. godine naslijedila druga članica HEP grupe - HEP Opskrba. Nagrada „Velebitska degenija“ sastoji se od novčanog iznosa u visini od 10.000 kuna i plakete.

Rok za dostavu prijedloga je 3. travnja 2018., a više informacija o natječaju se može pronaći na internet stranicama Hrvatskog novinarskog društva.

Plaže na otoku Viru
PORAST OBOLJELIH UTJEČE NA TURIZAM
Slušaju li Austrijanci svoju Vladu: 'Ne želimo kući, Krk je siguran od korone'
MAFIN 2020.
Večernjakova Mala akademija financija donosi vam digitalno predavanje o financijskoj pismenosti