Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabavan test

Jeste li uvijek tu za svoje prijatelje? Pogledajte ovu ilustraciju i saznajte odgovor

Shutterstock
10.06.2021.
u 14:30

Što prvo vidite - vojnika, zmaja ili muškarca sa šeširom?

Ukrajinski umjetnik Oleg Shuplyak kreirao je ilustraciju koja vam može otkriti puno o vašoj osobnosti, ali najviše informacija dobit ćete o tome kakav ste prijatelj, piše Your Tango.

Foto: pinterest

Sve je više lažnih proizvoda na tržištu: Hrvatska je ipak bolja od prosjeka EU!

Ako ste prvo vidjeli zmaja...
Vrlo ste odani, blage i mirne naravi. Ipak, ako vam je prijatelj u nevolji, spremni ste na sve i mirna narav brzo prelazi u temperamentnu. Napravit ćete sve da zaštitite svoje prijatelje.

Ako ste prvo vidjeli vojnika...
Uvijek ste tu za druge, ma što bilo, nećete im okrenuti leđa i samo otići. Možda niste najbolji u davanju savjeta, ali prijatelji uvijek osjete da ste tu za njih i da se na vas mogu osloniti.

Ako ste prvo vidjeli lice muškarca sa šeširom...
Jako ste humoristični i uvijek zabavom popravite loše dane i situacije. Bez obzira što humor koristite kao mehanizam za smirivanje situacije, vi tuđe probleme shvaćate vrlo ozbiljno. 

Prihvatila je Facebook prijateljstvo: Koštalo ju je 570 000 dolara

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije