Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moje zdravlje

Jelena planira obitelj sa Stjepanom: Ako Bog da, voljela bih imati troje djece

Jelena Jovanova
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/3
18.06.2014.
u 09:02

Osim što radi na scenariju novog filma, planira brak i djecu s kolegom glumcem Stjepanom Perićem

Jelena Jovanova vrlo brzo je postala jedno od najomiljenijih hrvatskih televizijskih lica.

Simpatična Makedonka publiku je osvojila glumeći u RTL-ovoj sapunici “Tajne”, a iako je snimanje završilo, već radi na novim projektima.

Sudjeluje u razvoju scenarija dugometražnog filma Darija Pleića, a u Makedonskom nacionalnom kazalištu igra svoje repertoarske predstave i...

– Uz to, kad sam slobodna, umišljam da mogu pisati pa tako nastaju moje priče koje će jednog dana možda doživjeti premijeru. Čovjek sam koji sanja i jedino što si želim je i dalje raditi iskreno jer drugačije ne znam i ne mogu – romantično će ova 30-godišnjakinja za mjesečnik Moje zdravlje.

Na sanjarski način bira i omiljene lokacije u Zagrebu. Tu je oko godinu dana, grad joj nije stran i uživa provodeći vrijeme u našoj metropoli.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

– Ovdje sam nastavila priču svojih roditelja koji su tu živjeli više od deset godina. Kad sam tek došla, imala sam osjećaj da već poznajem ovaj grad i da me Zagreb prihvatio. Jako volim Britanac, vino u Melinu, Gornji grad... Lokacije mijenjam iz dana u dan, ovisno o raspoloženju.

Svaki njezin dan obvezno uključuje i tjelovježbu.

– Naučila sam slušati svoj organizam pa ne radim stvari koje moje tijelo ne trpi i ne mučim ga. Moja savršena kombinacija stare su, ali dobre vježbe Cindy Crawford i džogiranje. Jedan dan se družim s njom, a drugi dan sam solo i trčim. Teretane mi stvaraju pritisak da nešto moram i to ne volim. Ne forsiram ništa, najbolji rezultati dođu kad sam opuštena i kad sve te vježbe radim s užitkom.

Kad je riječ o prehrani, također ne voli nikakve stroge režime.

– Kruha sam se riješila, ali sam vječiti rob slatkiša. Trudim se jesti više puta manje porcije. Moj jutarnji ritual su bademi, banana i mlaka voda s limunom te obavezno kava. Naučila sam piti dovoljno vode i ne jesti nakon 20 sati i meni je to dovoljno. Volim kuhati i eksperimentirati. Uglavnom improviziram s onim što mome tijelu odgovara, a obrok mogu iskombinirati i iz hladnjaka – kaže Jelena i dodaje kako je lijepa žena – sretna žena te kako je osmijeh njezin glavni “tretman ljepote”.

Možda se na prvu ne čini tako, no veliki sam gurman, a osim u svoj hrani, najviše uživam u čaši dobrog vina nakon jela

– Osmijeh je besplatna terapija i puno utječe na nas. Naravno, moje tijelo, lice i glas moji su alati i ako želim raditi, moram ih čuvati. Stoga je nužno zdravo i pravilno se hraniti te se pobrinuti za dobar san. To čini ključnu kombinaciju da duh ostane mlad, lice svježe, tijelo zdravo, a mi sretni!

Kod kozmetičara radim samo biljno čišćenje lica, a ponekad sama sebi napravim masku od kamilice i bagrema.Jelena ističe kako je posebno ne usrećuju skupi kozmetički proizvodi i otkriva nam čemu je vjerna.

– Po pitanju kozmetike praktična sam i ekonomična. Probala sam sve i svašta, ali se uvijek vratim na proizvode od badema. Tek kada mi se koža lica i tijela njih zasite, počastim ih nečim drugim. Kosu njegujem preparatima s makadamijom koji mi je uvijek vrate “u život”. Nisam slaba ni na frizure ili nokte, ali jako volim dobre torbe, cipele, traperice i tenisice.Sva Jelenina garderoba dolazi u najmanjim konfekcijskim brojevima.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

Ona je građe “džepne Venere”, no to nije prepreka da uvijek izgleda elegantno i lijepo.

– Za to su zaslužni vjerojatno moji geni, no i dobar san i veseo duh. Jedino što bih htjela da je drugačije na meni je moja kosa koja je jako suha. Inače mi je zanimljivo pratiti tijelo kako se mijenja s godinama i mislim da to ima svoju draž. Nisam ljubitelj estetskih zahvata, no također ne sudim ni onima koji ih rade.

Dobro raspoložena makedonska glumica sreću crpi i iz sretne veze s kolegom Stjepanom Perićem.

– Ako je ljubav naše gorivo, donosi nam hrabrost i još više životne snage, onda je to za mene Stjepan. Prije nekoliko sam tjedana postala teta i, kad sam vidjela brata kako se ponaša sa svojim sinom, i sama sam poželjela djecu. Ako Bog da, voljela bih imati troje, no na takvu ideju moja mama uvijek kaže: Sretno ti bilo i nemoj mi se onda žaliti – kroza smijeh je zaključila Jelena.

>>Zaljubili se na snimanju RTL-ovih 'Tajni': Istina je, zajedno smo i sretni smo

>>'Angelina me upoznala s Bradom, ne mogu opisati koliko je fatalan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije