Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jadrankina otopina - biljni koncentrat bogat jodom

Jadrankina otopina
Foto: Promo
1/4
22.05.2018.
u 08:00

O djelotvornosti Jadrankine otopine svjedoče mnoga javljanja njezinih korisnica i korisnika, koji se redovito javljaju Jadranki putem facebooka i e maila

Ljekovito djelovanje joda, poznato je još od davnina, a hrvatski proizvod bogat jodom – “Jadrankina otopina”, proizvod je koji je u samo nekoliko mjesica svojom jedinstvenom recepturom i učinkovitom podrškom zdravlju brojnih žena, osvojio ulazak u mnogobrojne ljekarne širom Hrvatske. Uz istaknuto, Jadranka Dugina Vrhovec, kreatorica Jadrankne otopine, sa svojom je otopinom pristupila i postupku međunarodne zaštite patenta.

Foto: Promo

"Trenutačno smo na tržištu u već više od pedesetak ljekarni u svim krajevima Hrvatske predstavljeni s našom Jadrankinom otopinom, koja je prirodni proizvod, bez GMO-a. Radi se o kombinaciji nekoliko vrsta smeđih i crvenih algi koje su najbogatije jodom, te su prirodnim procesom pretvorene u nano čestice gdje je izvučen sav sadržaj kako bi otopina bila učinkovita i djelotvorna, a naravno i iskoristiva, jer u takvom obliku odmah ulazi u stanicu. Naime, jod je kroz povijest često korišten kao univerzalno sredstvo za poboljšanje i liječenje daleko šireg spektra zdravstvenih teškoća. Jod je esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače, koja koristi jod za proizvodnju hormona, koji su pak ključni za metabolizam i sintezu proteina i rast. Pored svega, jod je neophodan za pravilan razvoj mozga i moždanih struktura u prenatalnom periodu, a nedostatak joda u trudnoći može prouzročiti nenadoknadive posljedice na novorođenčad, kao što su loše motoričke i kognitivne funkcije; njegov se nedostatak kod trudnica direktno povezuje i s mentalnom retardacijom kod djece. Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje, te je on u brojnim znanstvenim istraživanjima potvrđen kao univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji, ali i kao podrška u oporavku od brojnih zdravstvenih teškoća poput HPV virusa, policističnih jajnika, karcinoma dojke i grlića maternice i drugih srodnih bolesti. Također, uz redoviti unos joda, žene često mogu riješiti probleme s izostancima ovulacije, ali i neplodnost"; naglašava Dugina Vrhovec, a kaže i da broj ljekarni i dućana zdrave hrane u koje stiže Jadrankina otopina sve veći iz tjedna u tjedan.

Foto: Promo
"Vlasnici ljekarni i dućana zdrave hrane me najčešće sami kontaktiraju, jer žene prepoznaju moj proizvod pa ga pokušavaju kupiti u ljekarnama. To smatram izuzetno dobrim pokazateljem da moja otopina pomaže, a u što sma se i sama uvjerila jer sam otopinu prvenstveno kreirala kako bih sebi pomogla s bolesnom štitnjačom, a tako sam otopinu prije svega testirala na sebi. Onaj tko zna sebi pomoći, zna kako se pomaže i drugima. Povjerenje se stvara iskrenim odnosom i poštovanjem prema vlastitom biću, obitelji, prijateljima, a onda i široj zajednici. Tako ja I moj tim jadrankine otopine, sve što želimo sebi, želimo i svim našim suradnicima, klijentima i potrošačima", kaže Križevčanka Jadranka Dugina Vrhovec.

Valja naglasiti i činjenicu da je Jadrankina otopina proizvod koji je i cjenovno vrlo dostupan. “jedna  bočica od 50ml je dovoljna za dnevno uzimanje kroz period od 4 mjeseca, ukoliko se uzima preventivno radi poboljšanja i održavanja zdravlja, a u slučaju intenzivnije terapije i suzbijana već nastalih oboljenja, 1 bočica traje prosječno mjesec do dva", naglašava Jadranka Dugina Vrhovec. 

O djelotvornosti Jadrankine otopine svjedoče mnoga javljanja njezinih korisnica i korisnika, koji se redovito javljaju Jadranki putem facebooka i e maila. Jedna od njih je i Ira Katušić i kaže: "Bila sam na ultrazvuku abdomena i moja doktorica se začudila da više nema masnog tkiva veličine 3 cm između gušterače i jetre, a i bubreg za kojeg je bila jako zabrinuta jer je tako loše izgledao sad kaže da ne može vjerovati da i on izgleda bolje, inače prati ga već 11.god. Pijem jod tek 2 mj.i tek sam na 2×4 kapi a i nalazi krvi su mi odlični.

Foto: Promo
Operirana sam prije 8 god zbog zloćudne novotvorina jajnika, inače sam godinama bila liječena od endometrioze i bila pod kontrolom ali uglavnom nisam imala nikakve terapije nakon operacije. Godinu kasnije izvađeno mi je pola štitnjače zbog čvorova. Nakon te dvije operacije sve mi se u organizmu se poremetilo: Jako sam se udebljala, povisila se masnoća, povisio se tlak, imala sam kronični gastritis, naprosto mi je zdravlje propalo. No odkako pijem Jadrankinu otopinu, s esencijalnim mineralom – jodom, moje opće stane je bolje, a problem sa štitnjačom u potpunosti reguliram Otopinom, ne uzimam više ni Eutirox.”

Sve detalje o Jadrankinoj otopini potražite na: www.jadrankinaotopina.com

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije