Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR Sinoć u Iloku među 36 finalista odabrani Miss i Mister Hrvatske

Ivana Vasilj Miss, Bruno Orešković Mister Hrvatske!

15.06.2009.
u 00:29

Ivana Vasilj (21) nova je Miss, a Bruno Orešković (20) Mister Hrvatske za 2009. godinu. Krunu i lnetu primili su iz ruku Josipe Kusić i Dine Bubičića, prošlogodišnjih Miss i Mistera.

Slatko iščekivanje
– Nije mi bilo svejedno predati lentu. Prisjetio sam se svog izbora, pobjede i ove lijepe godine mog ‘mandata’. No lenta je zasluženo otišla u prave ruke - kazao je Dino Bubičić.

Od početka do samog kraja među natjecateljima se osjećala nervoza, slatko iščekivanje. na trenutke su natjecatelji djelovali i ukočeno od neizvjesnosti.

Izbor se održao na Principovcu, uzvisini južno od Iloka, na uređenom ladanjskom imanju. U finale je ušlo 18 djeovjaka i 18 mladića, a njihov prvi izlazak bio je u starim narodnim nošnjama Slavonije. I

vana Vasilj je iz Köelna i osim ove titule ima i onu - Miss dijaspore.

- Ovim su uspjehom ostvareni moji snovi - ushićeno je rekla čim su je proglasili pobjednicom. Ništa manje oduševljena Ilokom nije bila ni Indira Vladić Mujkić, koja je nastupila u glazbenom dijelu.

Život s vrancem
– Kad se jednom odlučim smiriti, kupit ću vranca i živjeti upravo ovdje - kazala je Indira čija se tetovaža “Believe” isticala na ruci.

Tijekom nastupa Indira se okliznula i pala. Uz nju su zapjevali Sandi Cenov i Jacques Houdek. Bruno Orešković je student turističkog menadžmenta i ovo mu je prvo takvo iskustvo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije