Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Svaki treći roditelj u Srbiji bi djetetu opalio šamar

udaranje djece
Foto: Thinkstock
31.07.2017.
u 15:12

Svaki osmi roditelj bio bi spreman udariti i tuđe dijete u slučaju da je ono prvo udarilo njegovo dijete

Čak trećina roditelja u Srbiji ošamarila bi svoje dijete ako se ono ponaša nepodnošljivo, pokazalo je to istraživanje koje je provela tamošnja agencija Smart Plus Research. 

Istraživanje je provedeno na 1050 ispitanika u dobi od 18 do 64 godine, piše B92

Svaki osmi roditelj bio bi spreman udariti i tuđe dijete u slučaju da je ono prvo udarilo njegovo dijete, dok je 88,2 posto odgovorilo kako to ne bi učinilo. 

Na pitanje bi li verbalno ili fizički napali medicinske djelatnike ili radnike na šalteru zato što ih 'ignoriraju' ili  traže 'još jedan papir' 61,9 posto ispitanika odgovorilo je da ne bi, a više od trećine, njih 38,1 posto, dalo je pozitivan odgovor na to pitanje. 

Komentara 12

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
17:42 31.07.2017.

Pa jesu li ovi novinari normalni ? Ajde da su ispitali količinu pljuskanja iliti kako srbi kažu, šamaranja recimo u Azerbajđanu ili u Tunguziji, ali koga u Hrvatskoj zanima što se događa u nekakvoj srbiji ??!!

DU
Deleted user
19:28 31.07.2017.

vecernji.rs

OL
oldmikemoney
23:30 31.07.2017.

Kog zaboli K.... za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije