Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INA se uključila u projekt

INA podupire razvoj i aktivno sudjeluje u životu zajednice

INA
PR FOTO
08.12.2016.
u 15:22

INA je kompanija s pedeset godina dugom tradicijom dobre suradnje sa zajednicama u kojima posluje. Želimo biti poželjan partner koji podupire razvoj i sam aktivno sudjeluje u životu zajednice. Uvijek smo spremni na dijalog, suradnju i sudjelovanje u inicijativama koje doprinose boljoj kvaliteti života, a i sami pokrećemo zajedničke projekte s lokalnim zajednicama.

S velikim zadovoljstvom INA se uključila u projekt Ordinacija iz bajke: na taj način još jednom možemo doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju malih pacijenata jer smo na njih uvijek posebno osjetljivi. U tom smislu provodimo i vlastite akcije te smo tijekom studenog i prosinca uručili ukupno 750 tisuća kuna kroz šest donacija pedijatrijskim odjelima diljem Hrvatske: Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb, Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Zavodu za onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb, zatim Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku te Klinici za pedijatriju KBC-a Osijek. Ovim su se humanitarnim aktivnostima pridružili i brojni partneri i prijatelji Ine: nogometaši, košarkaši, glumci, pjevači te članovi INA Kluba volontera.

Tu je i akcija provedena za SOS Dječje selo Hrvatska, u suradnji s našim poznatim pjevačima i dobrotvorima, Gibonnijem i Oliverom. Predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott uručio je donacijski ček od 150 tisuća kuna nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnji Tuškan-Krupić, dok su se Gibonni i Oliver pridružili donacijom od 50 tisuća kuna, prikupljena humanitarnom prodajom albuma 'Familija' na INA maloprodajnim mjestima.

- INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska te nas raduje što ćemo ovom donacijom djeci osigurati adekvatnu stručnu podršku kroz rad dvaju defektologa. Čast nam je što su nam se ovaj put pridružili naši renomirani pjevači i dobrotvori - Gibonni i Oliver, te nas veseli što su i naši kupci prepoznali vrijednost humanitarne prodaje njihovog albuma. Bez sumnje ćemo u ovakvim inicijativama sudjelovati i ubuduće - izjavio je Zoltán Áldott.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije