Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U malom selu Podvornici

Imanje Tomašić selo podvornica – mjesto ljubavi

Boris Scitar/PIXSELL
26.10.2020.
u 14:37

Proslava sudbonosnog “DA” pod zvijezdama.

U malom selu Podvornici u općini Kravarsko na kućnome broju šest ugnijezdilo se prekrasno imanje obitelji Tomašić, satkano od drvene “turopoljske ljepotice” starije od stoljeća, čardaka, jezera, šume, bazena, netaknute prirode... Tradicija Tomašićevih seže u više od 150 godina daleku povijest isprepletenu predanim radom, trudom koji se očituje u nepreglednim vinogradima i onim najbitnijim – toplinom koju pruža njihov dom.

Sagrađen u rustikalnom stilu, ovaj se prostor sjajno uklapa u priču ležernih vjenčanja na otvorenom, što je u današnje vrijeme iznimno poželjna opcija, dopuste li je vremenske prilike. Uostalom, ima li išta romantičnije nego proslaviti sudbonosno “da” pod zvijezdama i vedrim nebom?

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

“Imanje Tomašić ima sve što mladenci mogu poželjeti. Možemo svoju lokaciju pretvoriti u vjenčanje iz bajke u vintage, boho ili country stilu”, poručuje obitelj Tomašić na svojoj internetskoj stranici imanje-tomasic.com. Navode još i da je u slučaju kiše moguća proslava u sali, no ne klasičnoj s bijelim zidovima, već onakvoj kakva će se svidjeti i najizbirljivijima.

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

“A dok se mi brinemo za ambijent, za vaša nepca su zaduženi naši catering partneri Catering Favory”, navode Tomašići.

Cijena smještaja i proslave na njihovu imanju ovisi o broju gostiju.

Prava atrakcija na cesti do Zagreba! Cijelo dvorište puno im je bundeva 😊

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije