Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve u sklopu izazova

Hrvati poludjeli za novim izazovom na TikToku: Režu i nude novčanice od 1000 kuna

TikTok
08.05.2020.
u 09:35

Napraviš li ovo, možeš osvojiti 100/200/500/1000 kuna”, govore mladi Hrvati u svojim videima te često zadaju teške i neizvedive zadatke.

TikTok je postala jedna od najpoznatijih društvenih mreža u današnje vrijeme, a pridružuje joj se i sve više Hrvata. Najpopularnija stvar na TikToku su izazovi, a posljednji popularni izazov koji uključuje osvajanje novca privukao je mnoge.

“Napraviš li ovo, možeš osvojiti 100/200/500/1000 kuna”, govore mladi Hrvati u svojim videima te često zadaju teške i neizvedive izazove. Ima i onih koji se hvale i novčanicama od 100 eura, a i onih koji se prave da režu novčanice od 200 kuna. Sve je to zbog, takozvanog, #moneychallenge koji je postao jako popularan na društvenim mrežama. 

@sandipego

Pokušajte ovo, javite jeste uspjeli 😍 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##couple ##couplegoals ##prank ##viral

♬ original sound - sandipego
@sandipego

Tko je pojeo sirovo jaje? 😂 @cindysostaric ##fyp ##foryou ##foryoupage ##couple ##prank

♬ Happy Alley - Kevin MacLeod
@anthony_luseven

Magic money 💸 ##money ##moneychallenge ##tirck ##foryou ##balkan ##croatia ##fyp ##foryoupage ##tiktok ##cutmoney

♬ Price Tag - Jessie J cover - Amy Loftus

No nisu samo Hrvati zaluđeni ovim izazovom, takav sadržaj postao je popularan diljem svijeta, pogotovo kada uključuje veliki iznos. Većinom je cilj ovih izazova primamljivim iznosom privući gledatelje i sudionike u izazovu, a zatim neizvedivim zadatkom zadržati novac, odnosno, ne isplatiti ništa.

@petes_life

Did I fool anyone? ##moneymagic ##hundred ##hundreddollarbill ##moneychallenge ##cuttiimoney ##magicmoney

♬ Saint Bernard - Lincoln

@pascal.gurk

50€ LATTENCHALLENGE⚽️💰Revanche bei @marvinr_7 ##foryou ##fy ##4u ##foryoupage ##fypage ##fürdich ##viral ##sportlove ##football ##fussball ##moneychallenge

♬ Originalton - pascal.gurk

Tako je ovaj izazov s novcem postao još jedan u nizu izazova koji je proizašao s TikToka, ali naspram drugih izazova, ovaj je, čini se, bezopasan. Ostali izazovi većinom su završili s uključivanjem hitne pomoći i policije. No i dalje najpopularniji izazov ostaje Oh Na Na Na Challenge, u koji su se uključili zdravstveni djelatnici tijekom koronavirusa.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:49 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije