Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO IZGLEDA

Frizerka otkrila kako stilizirati kosu kad je masna: 'Savršena frizura u samo nekoliko minuta"

Tik Tok
17.06.2022.
u 14:30

U videu je ispričala kako kosu nije prala čak osam dana, a ovu frizuru radi isključivo kada je malo masnija

Ako ste ikada pokušali napraviti frizuru i oblikovati kosu kad nije bila oprana duže vrijeme, znate da to može biti 'nemoguća misija', no jedna je frizerka otkrila savjete za savršenu i brzu frizuru i kad je kosa masna. 

Kako piše The Sun, frizerka je nedavno na Tik Tok profilu objavila video u kojem je pokazala kako stilizira svoju kosu nakon što ju nije oprala čak osam dana. 

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

U videu je podignula nekoliko pramenova kose kako bi pokazala da joj je kosa u dobrom stanju jer je dan prije koristila suhi šampon. Nakon toga je detaljno objasnila kako postići da kosa izgleda svježe i uredno iako je masna.

- Prvo našpricajte kosu s malo suhog šampona na razdjeljak, i nakon toga podignite par pramenova i našpricajte ispod njih. Ja nakon toga koristim suhi sprej za teksturu i poprskam ga posvuda po kosi. Kosa mi miriši kao da sam sada izašla iz frizerskog salona - rekla je u videu. 

@amelia0livia Greasy hair tut #dirtyhairstyle #curlyhairtutorial ♬ original sound - Amelia Olivia

Nakon toga uzela je jedan pramen kose i nakovrčala ga uvijačem za kosu, a zatim je taj pramen pomoću kopče stavila na vrh glave. To je nastavila raditi na cijeloj kosi, a nakon što je završila, samo se lagano počešljala kako bi kosi dodala volumen. Objasnila je i kako je primijetila da joj kovrče izgledaju puno bolje kada joj je kosa masnija i da duže zadrže svoj oblik.

Njezin video prikupio je više od 300 tisuća pregleda, a mnogi korisnici pohvalili su trik.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije