Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Za 1800 kuna preuredila je cijelu kuhinju: 'Izgleda nevjerojatno, kao da nije ista prostorija!'

TikTok
14.06.2022.
u 10:30

Leannein je najbolji savjet za uređenje prostora da samo krenete jer za preobrazbu je zaslužna samo boja

Leanne Ward (33) htjela je, kaže, preurediti kuhinju od trenutka kada je sa suprugom uselila u njihov novi dom. U početku je mislila da je treba srušiti i napraviti ispočetka.

Ipak, nakon što je provela osam mjeseci frustrirana zbog zastarjele kuhinje, odlučila je potražiti i neke jeftinije opcije da je modernizira pa je, umjesto da mnogo novca potroši na nove elemente, samo obojila svoje ormariće i pločice na zidu; tako ju je cijela transformacija kuhinje na kraju stajala samo 200 funti, odnosno oko 1800 kuna!

Govoreći za Mirror, Leanne je rekla: "Kada smo se uselili, kuhinja je bila jedini dio stana za koji sam mislila da ćemo ga morati iščupati i početi potpuno od nule. Naš plan bio je štedjeti pa ukloniti susjedni zid i napraviti prostor za blagovaonicu u kuhinji; ipak, već za osam mjeseci počela sam tražiti jeftine načine da je promijenim.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

„Isprva sam se inspirirala slikama s Instagrama i Pinteresta, fokusirajući se samo na pločice i kuhinjske ormariće, a kada sam si mogla priuštiti da kupim više toga, nastavila sam prikupljati ideje pa sam prešla na pločice, radne ploče, podove…”, objasnila je.

Leanne, koja je obnovu doma objavila na svom @sixtysevenbelmont Instagram profilu, koristila je boju za preuređenje kuhinjskog poda, a rekla je da ju je taj posao u početku brinuo jer nije bila sigurna hoće li boja izdržati. Međutim, 18 mjeseci kasnije, boja se nije skinula i Leanne je više nego zadovoljna svojom kuhinjom.

Njen najbolji savjet za uređenje prostora jest da počnete s promjenom boje jer se uvijek možete predomisliti i sve greške prebojiti ili ih ukloniti brusnim papirom.

“Na kraju dana, to je samo boja. Neke ideje ne funkcioniraju uvijek, vjerujte mi da sam imala nekoliko katastrofa, ali nema mnogo toga što ne može biti prebojeno ili uklonjeno. A i umjetnička djela i namještaj su izvrsni za unošenje boje i novog uzorka u prostor”, zaključila je. 

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Komentara 1

IN
invazijaleptira
11:32 14.06.2022.

Prelepo, nekad zaista sa malo novca moze svasta da se uradi, dovoljno je uneti par novih detalja poput zavesa, xenonlight modernih lustera i dobija se skroz novi izgled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije