Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da smo barem prije znali...

Frizer otkriva: Za savršenu frizuru odmah nakon buđenja potrebna vam je samo jedna stvar

Shutterstock
07.09.2020.
u 12:36

Jedna stvar koju vjerojatno već imate kod kuće uštedjet će vam vrijeme.

Htjeli biste ujutro imati više vremena za uređivanje i frizuru prije nego krenu dnevne obaveze, ali to bi onda značilo manje spavanja što nije prihvatljivo pogotovo ako ste večer prije ostali duže budni uz dobar film ili seriju. 

Australski frizer Alex Fuchs, vlasnik Fuchs Hair ima rješenje. Ovaj stručnjak iz Sydneya tvrdi da je za savršenu frizuru nakon buđenja i lokne bitno ono što radite navečer, prije spavanja, a ne ujutro, te da vam je potrebna samo jedna stvar - suhi šampon.

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle.

Navečer prije spavanja poprskajte šampon za suho pranje kose s udaljenosti od 30 centimetara na kosu, a on će tijekom noći upiti sva ulja. Kada se ujutro probudite kosa će biti, kako Alex tvrdi, čista, a frizura postojana. Ovom metodom uštedjet ćete puno vremena.

Mnoge žene, koje su isprobale ovaj trik, na društvenim mrežama napisale su da bi voljele da su ranije znale za njega, prenosi The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije