Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mit ili istina?

Novi trend na TikToku je maska za kosu od aloe vere: Influenceri tvrde da nema boljeg za kosu, ali stručnjakinja se ne slaže

Jonathan Monroe/Tiktok
04.09.2020.
u 07:00

Mnogi korisnici ove popularne platforme isprobali su ovu biljku kako bi osvježili kosu i tjeme, a jedan od njih otkrio je vrijedi li je isprobati

Dobro je poznato da aloe vera ima jako puno pozitivnih učinaka na kožu, a prema tvrdnji Tiktokera odlična je i za kosu. Mnogi korisnici ove popularne platforme isprobali su ovu biljku kako bi osvježili kosu i tjeme, a jedan od njih, Jonathan Monroe, koji je popularan po svojoj dugoj i kovrčavoj kosi otkrio je vrijedi li isprobati ovu metodu između ostalog i za rast kose.

Gledateljima je pokazao kako iscijediti gel iz aloe vere, te ga staviti na kosu i umasirati kao regenerator. 

Pogledajte video:

@jonathankmonroe

Say aloe to ur healthy hair. 🌱 ##hair ##hairtips ##healthyhair ##hairmask ##beautytips ##naturalhair

♬ original sound - jonathankmonroe

Dok Jonathan tvrdi da ne postoji ništa bolje od ove metode, nutricionistica Donia Hilal kaže kako ne postoji dovoljno istraživanja koja bi dokazala da kosa brže raste upravo od ove biljke. "Aloe vera je postala popularna zadnjih godina i mnogi tvrde da kosu čini gušćom, da ona brže raste i da je zdravija, ali nemamo točne dokaze", rekla je za Metro.

"Najbolje bi bilo fokusirati se na unos nutrijenata putem hrane od kojih će kosa, koža i nokti biti čvrsti i zdravi."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije