Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manje je više

Evo što zaručnički prsten govori o vašem braku!

zaručnički prsten
Press Association/Pixsell
12.10.2014.
u 19:05

Rezultati su pokazali da je manji rizik za rastavu kod onih parova koji su za zaručnički prsten potrošili manje od 2 tisuće dolara.

Znanstvenici sa američkog Sveučilišta Emory proveli su istraživanje u kojem je sudjelovalo 3000 tisuće parova, a uspoređivani su troškovi zaruka i vjenčanja sa dužinom njihova braka, piše Elite Daily.  

Rezultati su pokazali da je manji rizik za rastavu kod onih parova koji su za zaručnički prsten potrošili manje od 2 tisuće dolara, dok se onim parovima sa skupljim prstenom povećava i rizik od razvoda.

Politika "više je manje" odnosi se i na vjenčanja. Čak 3 i pol puta manje šanse za razvod imaju oni parovi koji na vjenčanje potroše manje od 20 tisuća dolara. Pretpostavlja se da je stres vezan uz financijske probleme i dug jedan od mogućih objašnjenja za povezanost između visokih troškova i razvoda. Moguće je da se parovi rastaju zbog nagomilanih računa.

>>Ponosno pokazala zaručnički prsten, vjenčanje na pomolu?

>>Nakon svih problema glumica otkrila: Zaručena sam s 19-godišnjim Calebom

Komentara 8

LE
Leon
19:34 12.10.2014.

Moja supruga i ja smo potrošili na prstenje koliko smo imali nakon studija, max.500kn po prstenu (kad se sveć pričao iznosima). Svadbu odradismo samo u krugu najuže obitelji i naravno kumova. U braku smo preko 15 godina, imamo troje predivnee djece i veselimo se svakom danu što nam Gospodin podari. Na žalost, većina naših prijatlja koji su od svadbe radili "paradu pijanstva i kiča" rastadoše se za godine, dve tri. Možda su sve to radili upravo jer su mislili da je Ljubav pokazivanje i dokazivanje "na vanjski način" pred drugima i za druge ne znajući da je istinska Ljubav najveća sreća, ali i ujedno najveća žrtva što čovjek na ovom svijetu može i treba odraditi za voljene osobe.

DU
Deleted user
20:34 12.10.2014.

Super, mi smo potrošili 0kn jer smo bili bez love. Ali kad smo rekli DA Bog nam je okrenuo sve na bolje, ni najmanje ne žalim za tim prstenom.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:46 12.10.2014.

Svaka čast obojici na napisanom....kad bi bar bilo više (i češče) ovakvih komentara !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije