Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i psi mogu u vrtić

Dok je vlasnik na poslu, psa u vrtiću uče lijepom ponašanju

vrtić za pse (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/6
30.04.2013.
u 09:50

U Urban Pet Centru štence uče higijenskim navikama i lijepom ponašanju, a najviše vremena provode u igri i šetnjama

Želite nabaviti štene, no zbog posla ste odsutni veći dio dana i niste sigurni kako bi vaš ljubimac to podnio? Odnedavno pomoć možete potražiti u Urban Pet Centru u Svačićevoj ulici. Iako ga od milja zovu i vrtićem za pse, voditelji Irena Petak, Sandra Ilievski i Igor Gaćeša brinu se i o odraslim psima.

– Zabavljamo se i igramo, ali učimo i osnove kućnog odgoja – objašnjava S. Ilievski, dodajući kako sa štencima rade na usvajanju higijenskih navika. Kako bi naučili da se nužda ne obavlja u kući, štence često izvode. Ostalo vrijeme provode u igri u dnevnom boravku. Dobrodošli su i psi kojima treba dati lijek baš u vrijeme kad nikog nema kod kuće, ali i oni čiji vlasnici ne žele da njihovi ljubimci ostaju sami. Psi su cijelo vrijeme pod nadzorom voditelja, koji ih izvode i u šetnje i na igru u dvorišni dio centra.  

Idealno rješenje 

Silvio Ramik za pseći vrtić doznao je preko Facebooka, a njegov ljubimac Dorian dolazi gotovo svaki dan. 

– Ovo je idealno rješenje jer je pas uvijek u društvu, a ja imam vremena za sebe – kaže vlasnik ističući kako je Dorian, otkad dolazi u vrtić, i manje grub u igri s drugim štencima. Petomjesečni Blue dolazi kad bi trebao ostati sam dulje od četiri sata. 

– Ovdje je u poznatom društvu i kući dođe umoran od igre – ističe vlasnik Aleksandar Lukić. 

I dok Dorian i Blue još uče, Bruno je u svojih sedam godina već sve naučio. Njegov vlasnik Dario Čakarun želi da mu uvijek bude zabavno i zanimljivo pa ga ne ostavlja samog. 

Obavezan upitnik 

U Urban Pet Centru psi mogu boraviti radnim danom od 7.30 do 18 sati, a prije prvog dolaska vlasnici ispunjavaju upitnik o potrebama, zdravlju i prehrani ljubimaca. Jednodnevni boravak stoji 60 kuna, mjesečna je cijena 950 kuna, a svaki deseti dan je besplatan. Dodatne informacije možete dobiti i na telefon 095/515-9312.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije