Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
erogene zone

Dodiri koji izluđuju žene: Saznajte gdje zapravo žele da ih dirate!

erogene zone seks
Foto: Thinkstock
08.02.2014.
u 21:51

Koža od ušnih školjki, preko vrata i ramena, pa sve do trbuha najosjetljivija je erogena zona jer se u tom dijelu nalazi najviše živčanih završetaka

Čak 31% žena izjasnilo se kako ih najviše uzbuđuju poljupci po vratu, ramenima i grudima.

Za oralni seks izjasnilo se 19%, a za stimulaciju rukama samo 11%.

Koža od ušnih školjki, preko vrata i ramena, pa sve do trbuha najosjetljivija je erogena zona jer se u tom dijelu nalazi najviše živčanih završetaka.

Također, kada su ovi dijelovi tijela u pitanju, žene obično nisu opterećene kompleksima zbog svog izgleda. Sve žene, bile toga svjesne ili ne, žele da im se muškarac divi. Zato većina anketiranih kaže da se uvijek osjećaju obožavano kad ih partner poljubi u čelo, obraz ili bradu.

Ipak, problem je u tome što je većina muškaraca uvjerena kako žene najviše uzbuđuje stimulacija ispod struka. Oni se najčešće koncentriraju na genitalije jer i sami najviše vole stimulaciju u tom području.

>>Erogene zone nalaze se ondje gdje ih najmanje očekujemo

Komentara 16

ĆA
ćaćaća
22:41 08.02.2014.

opet topla vodica...

OB
Objektivno...
08:41 09.02.2014.

... a šta ja to imam od poljupca u rame? Ispod pojasa ajd' još nekako...

BA
Barts
09:40 09.02.2014.

Ne znam sto VL pogresno uci ljude ,iz iskustva znam da zene najvise vole kada im se masiraju grudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije