Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Dobro je znati: Ovo su najgore stvari koje možete napraviti tijekom seksa

Shutterstock
06.11.2022.
u 17:22

Stranica Forktip napravila je anketu s 5000 sudionika koje su pitali o nizu stvari vezanih uz veze i seks, pa su tako otkrili što ženama smeta kod muškaraca u seksu i obrnuto

Iako vam zasigurno nije potrebno još stvari oko kojih biste se mogli stresirati u spavaćoj sobi, nova je anketa otkrila najgore stvari koje možete napraviti tijekom seksa. Stranica Forktip napravila je anketu s 5000 sudionika koje su pitali o nizu stvari vezanih uz veze i seks, piše Vice.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Otkrili su, primjerice, da bi gotovo 20 posto ljudi sudjelovalo u seksu s više osoba istodobno, zajedno sa svojim trenutnim partnerom, dok je 24,1 posto njih reklo da bi im bilo potrebno nekoliko pića da se opuste, a preostalih 56 posto je reklo da se u to ne bi upuštali ni pod kojim okolnostima. Također su otkrili da je 30 posto žena i 40 posto muškaraca prevarilo svog trenutnog partnera ili partnericu, a glavni razlozi za prevaru su bili nedostatak užitka i zabave, nedovoljno seksa s partnerom, partner je njih prvi prevario ili nemogućnost zadovoljavanja partnera. 

Što žene misle da su najgore stvari koje muškarci mogu napraviti tijekom seksa: 

  • proizvoditi čudne zvukove
  • imati premali penis
  • prebrzo ejakulirati
  • prečesto mijenjati položaj

Što muškarci misle da su najgore stvari koje žene mogu napraviti tijekom seksa:

  • ne biti dovoljno napaljene
  • biti previše glasne
  • ne biti opuštene
  • biti nesigurne oko svog tijela

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije