Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Djevojka zgrožena porukom nepoznatog muškarca: 'Čuo sam kako daješ broj na blagajni...'

shutterstock
15.09.2021.
u 10:30

Šokirana cijelom situacijom, Ally je odlučila sve podijeliti na TikToku i upozoriti druge djevojke na takve situacije

Ally Hope podijelila je iskustvo s nepoznatim muškarcem koje ju je potpuno šokiralo i zgrozilo te je upozorila druge djevojke da uvijek budu svjesne svog okruženja jer nikad ne znaju tko može prisluškivati njihove razgovore.

Naime, Ally je kupovala novi kaput, a na blagajni je morala ostaviti broj svoj mobitela. Nakon što je obavila kupnju, dobila je neobičnu poruku s nepoznatog broja.

@allyh0pe

Not only does Burlington have coats, they also have creeps :) 2 for 1 deal #CurameChoreo #ShowYourGlow #fypシ #36SecondsOfLightWork #viralvideo

♬ original sound - Pandemic Problems

“Bok! Bio sam na blagajni pored tebe u Burlingtonu i čuo da si dala svoj broj za potvrdu. Ja sam Jack, onaj dečko u narančastoj majci”, glasila je poruka.

Šokirana cijelom situacijom, Ally je odlučila sve podijeliti na TikToku i upozoriti druge djevojke o ovakvim situacijama. Njezin video od tada je pregledan gotovo 500 tisuća puta, a mnogi korisnici bili su podjednako uznemireni njezinim iskustvom.

“Ovo je glavni razlog zašto mrzim kad u trgovini traže moj broj”, napisala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Uvijek sam paranoična da će netko ovo napraviti i sada jest! Čuvaj se!”

Medicinska sestra ostala u šoku kada je vidjela kakvu joj je poruku ostavio susjed:

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
16:22 15.09.2021.

ma bitno da si se ti ukazala na tik toku, zamisli ti problema neko ju nazvao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije