Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Djevojka objavila neugodan trenutak sa spoja: 'U odrazu njegovih naočala vidjela sam nešto što nisam trebala'

shutterstock
25.01.2021.
u 15:30

Kamerom je snimila taj trenutak, objavila video i napisala: "Voljela bih da se šalim."

Korisnica TikTok-a podijelila je video sa jednog od najgorih spojeva na kojem je bila i s kojeg je htjela domah pobjeći, a ljudi ju zadirkuju da bi detalj koji ju je na to natjerao primijetila samo policija ili detektivi, prenosi Mirror.

Naime, muškarac s kojim je sjedila za stolom u restoranu gledao je u mobitel, a u odrazu njegovih dioptrijskih naočala mogla je vidjeti što točno radi - gledao je profile drugih žena na aplikaciji za spojeve!

Pogledajte video:

Kamerom je snimila taj trenutak, objavila video i napisala: "Voljela bih da se šalim."

Korisnici koji su pogledali video u komentarima su joj napisali da treba odmah otići sa spoja, ali i da je njezina vještina uočavanja takvih detalja zaista sjajna. "Jesi li mu rekla što za to?", pitali su mnogi, ali djevojka nije snimila nastavak u kojem bi objasnila što se dalje događalo.

Napravila selfie pa se prestrašila onime što je vidjela u odrazu naočala:

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:48 25.01.2021.

tko zna jeli ovo istina ili šala tok tok da haha

ZA
zagi101
17:17 25.01.2021.

ma daj ko može u ovo povjerovati, pa na prvom spoju se ne tipka po mobitelima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije