Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Djevojka i ja se više uopće ne seksamo - zbog njezinog neugodnog mirisa...'

Shuttershock
19.04.2021.
u 21:00

Bojim se njene reakcije i toga da ću je povrijediti, jer mi je jako stalo do nje, napisao je anonimni 27-godišnjak

Djevojka i ja smo tri godine zajedno, a nedavno smo se skroz prestali seksati jer se ja zbog njenog mirisa ne mogu prisiliti na seks, napisao je dečko u anonimnom pismu terapeutkinji i kolumnistici Deidre Sanders.

Prošla su, kaže, tri mjeseca otkad su se zadnji put seksali, zbog čega se i ona počinje uzrujavati.

- Nekad smo se seksali barem jednom tjedno, ali sad se ne mogu natjerati jer je najednom 'tamo dolje' počela jako neugodno mirisati - piše 27-godišnjak i dodaje kako ne zna je li ona isto toga svjesna ili ne.

5  stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati

1/7

Uvijek je, priča on, pazila na higijenu i tušira se svaki dan pa ne zna zašto joj se to događa, a brine ga i kako bi mogla reagirati ako joj to otvoreno kaže,

- Bojim se njene reakcije i toga da ću je povrijediti, jer mi je jako stalo do nje - napisao je.

Deidre mu je odgovorila da je pohvalno što tako pazi na njene osjećaje, te da će, ako se stvarno vole, ovaj problem sigurno riješiti.

- Ipak, za vaše je seksualno zdravlje bitno da joj date do znanja da ipak postoji problem - dodala je terapeutkinja za The Sun, savjetuje da joj kaže kako ga 'brine njen miris, te da misli da bi trebala osjetiti liječnika'.

Pogledajte u videu kako održavati težinu nakon 50.-e

 

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Sve je uzalud
00:56 20.04.2021.

....onda mirisa i kruha....

VU
VučedolacHrvat
23:42 19.04.2021.

Bravo, Capak je zadovoljan samo nastavite održavati socijalnu distancu.

MO
montello
15:23 20.04.2021.

Reci joj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije