Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlika u godinama

Djevojka (25) otkrila: 'U vezi sam 44-godišnjakom, ljudi mi govore da im naš odnos čini nelagodu'

TikTok
09.12.2022.
u 09:30

"On je moj muž, ako vi imate problema s tim, tako je jednostavno nastaviti skrolati umjesto objavljivanja komentara punog mržnje”, objasnila je

Izreka kaže da su godine samo broj, ali kada taj broj postane prevelik? Jedna je djevojka podijelila detalje svoje veze na internetu i šokirala brojne korisnike, a mnogi su priznali da im je neugodno zbog njihove razlike u godinama.

Millie_tego7897 na TikToku podijelila je video u kojem je pokazala kako izgleda njezin suprug i mnogi njezini pratitelji ostali su šokirani, kako prenosi The Sun.

“Brate, prvo sam mislio da je to njezin tata”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Sada su svi odjednom u vezi sa penzionerima… Zbunjena sam zašto?”

@millie_tego7897 I’m starting to think my husband doesn’t know how to look up when I dance, only look down 👀🍑🤣💃🏻🫶🏼 #tiktok #shakeit #dance #viral #millie_tego7897 #fyp #trending #foryou #wifey #husbandwife #hubby #untouchable #nonono #🍑 #dancechallenge #fypシ #dancing #lovetodance #imfeelinguntouchable ♬ follow me hoes - leyla

Nakon što je njezin video dobio brojne negativne komentare, Millie je odlučila objaviti još jedan video u kojem je obranila svoj brak te supruga i zamolila ljude kojima se ne sviđa njihov odnos da napuste njezine društvene mreže.

"U redu, konačno dolazim ovdje da prekinem šutnju zbog videa koji je objavljen prije pet dana U svakom slučaju, ja i moj muž na videu gledamo kako plešem i svi pričaju o našoj razlici u godinama. Slušaj, imam 25 godina i dovoljno sam stara da sama odlučujem i dovoljno sam stara da izlazim s kim god želim. A moj muž ima 44 godine, a nema 50, 60, 70, 80 ili 90. To je moj muž, ne moj otac, ne moj djed, ne moj stric”, objasnila je u videu. 

"On je moj muž, ako vi imate problema s tim, tako je jednostavno nastaviti skrolati umjesto objavljivanja komentara punog mržnje”, zaključila je. 

@millie_tego7897 I asked and you guys agreed to me making it a post so here it is!! To all our haters who think I’m underage and he’s too old this one’s for y’all! I had to break the silence something I usually don’t do but I had to 🗣️💯 SHOUTOUT to our supporters yall the real MVPS ❤️💪🏼 #tiktok #millie_tego7897 #viral #husbandwife #speakingmypeace #repost #fyp #trending #foryou #wife #ourmarriagenotyours #weloveus #weloveyall #mvps #supporters #weloveourfollowers ♬ original sound - Mr. & Mrs. Sanchez 🤞🏼🔐💕

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:12 09.12.2022.

Prevelika razlika u godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije