Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlični savjeti

Cijelo vrijeme pogrešno stavljate majice i košulje u hlače: S ovim trikom izgledat ćete besprijekorno!

Instagram
08.12.2022.
u 21:34

Stilistica je podijelila tri načina kako ugurati košulju ili top u hlače, a da ne izgledaju neuredno.

Guranje košulje u suknje ili hlače zvuči dovoljno jednostavno, ali u stvarnosti to može biti pomalo komplicirano. Pokušati učiniti da izgleda chic bez napora jedan je od najvećih izazova. Umjesto da izgleda profinjeno i lijepo, izgleda neuredno i naborano.

Međutim, kako prenosi Metro, jedna stilistica je ovdje da spasi dan svojom besprijekornom metodom uvlačenja.

Tanistha, koja se na Instagramu naziva @tanisthabasu, redovito dijeli modne savjete, a u nedavnom videu, podijelila je tri načina kako ugurati košulju ili top u hlače, a da ne izgledaju neuredno. Sva tri pomoći će i vama da izgledate dotjerano.

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15

Njezin prvi savjet govori gledateljima da ne uvlače košulju izravno u pojas sa zakopčanim gumbima. Umjesto toga, ona otkopča donji dio košulje te uvuče svaki kraj prema suprotnoj strani hlača.

Njezin drugi savjet odnosi se na majice kao što su majice kratkih rukava. Naime, ona veže kraj vrha u čvor pomoću gumice za kosu, umjesto tradicionalnog skupljanja.

“Nemojte ovako gurati donji dio u suknju”, kaže ona. “Umjesto toga, upotrijebite metodu vezivanja za kosu za besprijekoran izgled.”

U međuvremenu, za majice kratkih rukava i traperice poručuje da izbjegavate skupljanje cijelog donjeg dijela majice u hlače. Umjesto toga uzmite tanki kraj svoje majice i samo ga podvijte za čišći izgled.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cera
Cera
05:46 09.12.2022.

treba se oblačiti tako da bubrezi čim bolje stradaju.Našli ste pametovati nama bedakima...Daajte nam obrišite i nos onda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije