Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas...

Ostala u šoku: Trik za čišćenje pokazao koliko je perilica rublja zapravo prljava

TikTok
18.10.2021.
u 14:30

Iako je mislila da trik neće djelovati, nakon samo 10 minuta ciklusa, njezina perilica bila je puna smeđe vode.

Korisnica TikToka @jojo_con82 ostala je u šoku kada je isprobala viralni trik za čišćenje perilice rublja te otkrila koliko je zapravo prljava.

U triku je potrebno staviti dvije tablete za pranje posuđa u bubanj perilice rublja, a kada je Jojo isprobala trik, bubanj je na početku izgledao čisto i sjajno, ali do kraja videa ostao je ispunjen smeđom vodom i prljavštinom.

“Vidjela sam video o dubinskom čišćenju perilice rublja pomoću dvije tablete za perilicu suđa. Mislila sam pokušati, ali nisam očekivala previše”, objasnila je Jojo pa dodala kako se zgrozila kada je nakon samo 10 minuta voda u njezinoj perilici rublja postala smeđa i sat vremena kasnije bila još gora.

@jojo_con82

Cleaning the washing machine. it looks clean, how wrong was I... #cleantok #washingmachineclean #dishwashertablets #tryit

♬ Oh No - Kreepa

Video je pogledan više od 10 milijuna puta, a kako piše Mirror, mnogi su gledatelji bili šokirani rezultatom i obećali su da će sami isprobati tu metodu. “Moja odjeća više ne miriši nakon pranja pa ću ovo svakako probati”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Ovo radim jednom tjedno, najbolja metoda čišćenja koju sam pronašla."

Međutim, neki su bili zabrinuti da će tablete za posuđe ostaviti previše sapunice i nakupljenih ostataka koji će oštetiti perilicu pa su savjetovali da se umjesto njih koristi alkoholni ocat.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije