Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila tajnu

Žena oduševljava mladolikim izgledom: Svi misle da ima tridesetak godina, možete li pogoditi koliko joj je zapravo?

lizalaurequeen
18.10.2021.
u 15:30

Iako sada odiše samopouzdanjem, Laure nije uvijek bila takva; bila je, kaže, jako sramežljiva sve dok se 2016. godine nije prijavila na jedan izbor ljepote.

Liza Laure iz Essexa kaže da ljudi već godinama kad je upoznaju misle da je u tridesetima - iako su joj već 52 godine i nikad nije ni lice ni tijelo podvrgla nekoj estetskoj operaciji.

- Nikad nisam primala injekcije botoksa, a i njega kože mi je prilično jednostavna - kaže ona i ističe kako joj, naravno, laska što ju redovito zamjene za 30-godišnjakinju.

Fatalnoj Ukrajinki slao novac, pravu istinu o njoj doznao tek na aerodromu

1/4

Sada u 50-ima, kaže ona, dobiva više komplimenata nego kad je bila 20 godina mlađa i jako često joj ne vjeruju kad kaže koliko joj je godina, jer većina pretpostavi da je između 30. i 35.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

Zato joj, dodaje, često prilaze i mnogo mlađi muškarci, a ona ih šokira kad im kaže koliko joj je godina i da im može biti mama...

Na pitanje u čemu je njena tajna mladenačkog izgleda, Laure kaže da se sve svodi na kvalitetan make up. 

- Nemam skupu preparativnu kozmetiku jer sam u većini slučajeva alergična na njen sastav  - kaže ona i ističe da joj je njega kože 'bazična', no gotovo je uvijek našminkana i ima umjetne trepavice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

- Šminku i umjetne trepavice imam skoro uvijek, a svaka tri mjeseca prepolovim krumpir i utrljam ga po usnama - rekla je Laure za The Sun i dodala da ni ne zna odakle joj taj trik, ali da se sa sirovim krumpirom na prirodan način dulje zadrže pune usne.

No, iako joj danas ne nedostaje samopouzdanja, Laure ističe da nije uvijek bila takva; bila je, kaže, jako sramežljiva sve dok se 2016. godine nije prijavila na jedan izbor ljepote, a od tad je često kao model pozirala pred kamerama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liza Laure (@lizalaurequeen)

- Sada sam sigurna da nikada nije prekasno za isprobati neke nove stvari - kaže Laure koja se u 40-ima natjecala na četiri izbora ljepote i nije požalila; iako nije sa svakog kući ponijela lentu, izbori su joj dali samopouzdanje kojim danas zrači. 

Ovo su najpesimističniji horoskopski znakovi

Ključne riječi

Komentara 5

NA
navijeke
21:08 18.10.2021.

Tridesetak godina robije?!

AN
Anezka
06:06 21.10.2021.

Kao prvo vidi se odmah da je starija od 30. Samim time što ima umjetne trepavice i kilu šminke na sebi ostavlja se dojam da se nešto mora prikriti. A kao drugo vidi se da je operirala makar samo nos a i usta nekako čudno izgledaju

SA
sasoon
09:23 20.10.2021.

Kilo šminke na licu pomogne da izgleda da je u 40-tima, ali odmah se po rukama vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije